Μέχρι την Κυριακή (1/3) οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το RUN TOGETHER

Gazzetta team
Μέχρι την Κυριακή (1/3) οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το RUN TOGETHER

bet365

Πλησιάζει η ημέρα διεξαγωγής του RUN TOGETHER THESSALONIKI 2020» και μέχρι την Κυριακή (1/3) θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα των ηλεκτρονικών εγγραφών.

Στις 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση «RUN TOGETHER THESSALONIKI 2020» στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και μέχρι την Κυριακή (1/3) θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τις ηλεκτρονικές εγγραφές. Για την ακρίβεια, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές… «η ημερομηνία διεξαγωγής της ξεχωριστής διοργάνωσης του “RUN TOGETHER THESSALONIKI 2020» πλησιάζει! Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την Κυριακή 8 Μαρτίου, όπου εκατοντάδες ζευγάρια δρομέων θα δώσουν ζωντάνια στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης!

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι την Κυριακή 1η Μαρτίου τα μεσάνυχτα! Ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω του https://register.runtogether.gr και ελάτε να τρέξουμε ΠΑΡΕΑ την Κυριακή 8 Μαρτίου μέσα στη ΔΕΘ, με εκκίνηση στις 11:00 το πρωί.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας. Τρέχουμε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και στηρίζουμε τον «Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των Παιδιών τους».

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και ισότητας των Φύλων και της αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO.

 

Τελευταία Νέα