Κλωναρίδης: «Θέλω εθνική Βελγίου»
«Ουδέποτε έκανα αίτηση για να αποκτήσω ελληνική υπηκοότητα, καθώς ελπίζω να αγωνιστώ στην εθνική Βελγίου. Θέλω να δουν οι φίλαθλοι πως πέρα από τον Μιραλάς ένας ακόμη Βέλγος παίζει στην Ελλάδα», δήλωσε, ενώ προανήγγειλε τη συμμετοχή του στον σημερινό αγώνα. «Πιθανότατα θα αγωνιστώ ως αριστερός χαφ», είπε.
Ο 19χρονος μέσος της ΑΕΚ έχει γεννηθεί στο Βέλγιο και σε ηλικία πέντε μηνών μετανάστευσε με τους γονείς του στην Ουγκάντα, προτού έρθουν όλοι στην Ελλάδα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.