Alfa Romeo MiTo σε ελκυστικές τιμές

Πέτρος Πιτσίνης
Alfa Romeo MiTo σε ελκυστικές τιμές
Η αντιπροσωπεία Fiat Automobiles Hellas κάνει ευκολότερη την απόκτηση μίας καινούριας Alfa Romeo MiTo μέσα από το πρόγραμμα Alfa Gain, όπου προσφέρονται συγκεκριμένα μοντέλα σε προνομιακές τιμές αγοράς!

Η γκάμα του προγράμματος Alfa Gain περιλαμβάνει βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις ετοιμοπαράδοτων, καινούριων αυτοκινήτων με πλούσιο εξοπλισμό, τα οποία διατίθενται με σημαντικό οικονομικό όφελος και σε συνδυασμό με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να αποκτήσει μία Alfa Romeo 1.4 95 hp Distinctive με 13.620 ευρώ, μία 1.4 Multiair 135 Distinctive με 16.720 ευρώ ή μία ντίζελ 1.3 JTDM 95 hp Distinctive με 15.660 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Alfa Gain, επισκεπτόμενοι την ηλεκτρονική διεύθυνση http://cf.alfaromeo.gr/gain (διαθέσιμη και στη διεύθυνση www.alfaromeo.gr) και από εκεί και μετά μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των διαθέσιμων μοντέλων και εκδόσεων.

Στη συνέχεια μπορούν να επικοινωνήσουν με όποιον επίσημο διανομέα του δικτύου της Alfa Romeo προτιμούν και να ενημερωθούν για περισσότερες λεπτομέρειες. Ο κατάλογος των αυτοκινήτων ανανεώνεται συστηματικά και περιλαμβάνει πάντα αυτοκίνητα, που διατίθενται στο δίκτυο διανομέων της Alfa Romeo.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!