Πρεμιέρα και τέλος!

Gazzetta team
Πρεμιέρα και τέλος!

bet365

Σύντομη ήταν η παρουσία της Ιωάννας Παπαγεωργίου και της Χριστίνας Ρουμπάνη στο τελευταίο τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ στο Πουκέ, καθώς οι Ελληνίδες αποκλείστηκαν στα προκριματικά.

Το ελληνικό δίδυμο έδωσε μόλις ένα ματς στους αγώνες της Ταϊλάνδης, όπου «πέφτει» κάθε χρόνο η αυλαία του Wirld Tour, γνωρίζοντας την ήττα στον πρώτο προκριματικό γύρο από τις Γερμανίδες Χάτερμαν/Σίλερβεϊν με 2-0 σετ (21-15, 21-18).

Οι πρωταθλήτριές μας τερμάτισαν στην 41η θέση της διοργάνωσης εξασφαλίζοντας 18 βαθμούς. Να θυμίσουμε ότι στο τουρνουά δεν δήλωσαν συμμετοχή οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, λόγω τραυματισμού της δεύτερης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα