Καταδικάζει ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Καταδικάζει ο Ολυμπιακός

bet365

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» καταδίκασε με επίσημη τοποθέτηση η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις ζημιές που έγιναν στα καθίσματα και στους λοιπούς χώρους του φαληρικού γηπέδου.

Τη δυσαρέσκειά τους για τα όσα διαδραματίστηκαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία εξέφρασαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη τοποθέτησή τους, ενώ οι ιθύνοντες των Πειραιωτών ξεκαθάρισαν πως καταδικάζουν απερίφραστα οποιαδήποτε μορφή βίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι λόγω των όσων συνέβησαν στο γήπεδο ανάμεσα στους χούλιγκαν και κόστισαν στην ΠΑΕ αρκετά... σπασμένα καθίσματα, αλλά και ζημιές που προκλήθηκαν από τις φωτιές που άναψαν στον χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα