«Το μαχαίρι στο κόκκαλο»

Νίκος Τσιώκος
«Το μαχαίρι στο κόκκαλο»

bet365

Ο Κώστας Σιμιτζής τόνισε στην ευρεία σύσκεψη ότι πρέπει να μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, ώστε να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Κατάπτυστη απόφαση», είπε ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Γραμμένος.

Η ευρεία σύσκεψη, που κάλεσε χθες ο Κώστας Σιμιτζής, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Το παρών εκεί έδωσαν ο Δήμαρχος της πόλης, πολιτικοί εκπρόσωποι του Νομού Καβάλας, παραγωγικών τάξεων και φορέων, των τριών συνδέσμων φιλάθλων της ομάδες και δεκάδες οπαδοί.

Σε αυτή συζητήθηκε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να υποβιβάσει τους «αργοναύτες» στη Δ' Εθνική και λήφθηκε απόφαση να υπάρξουν άμεσα κινητοποιήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας και να υλοποιηθεί το Πανκαβαλιώτικο συλλαλητήριο.

Σιμιτζής: «Αιφνιδιαστήκαμε»

Πρώτος το λόγο πήρε ο κ. Σιμιτζής και τόνισε πως η εν λόγω απόφαση αιφνιδίασε τους πάντες στην Καβάλα χαρακτηρίζοντάς τη απρόοπτη, καθώς και ότι θα πρέπει να μπει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου δηλώνοντας πως αν δε γίνει αυτό, τότε δεν κάνουμε τίποτα. Επίσης, ξεκαθάρισε πως θα βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο, προκειμένου να δικαιωθεί και να αλλάξει η απόφαση.

«Κατάπτυστη απόφαση»

Στη συνέχεια μίλησε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Γραμμένος, ο οποίος έκανε λόγο για κατάπτυστη απόφαση από μια και κατάπτυστη επιτροπή. Ο κ. Γραμμένος πρόσθεσε ότι η εν λόγω απόφαση είναι πολιτικά κατευθυνόμενη και πως αποτελεί ταφόπλακα στα όνειρα χιλιάδων φιλάθλων, αναφέρθηκε σε πολιτικές σκοπιμότητες και άφησε αιχμές για τη χλιαρή στάση που είχαν οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Καβάλας μέχρι στιγμής.

Παρών ο Σιμιτζής

Τέλος, ο Κώστας Σιμιτζής αποκάλυψε μέσω των νομικών του συμβούλων ότι θα δώσει το παρών στην αυριανή εκδίκαση της προσφυγής, με την ΠΑΕ να έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας.

 

Τελευταία Νέα