Οι σκέψεις του Φερέιρα

Οι σκέψεις του Φερέιρα

Gazzetta team
Οι σκέψεις του Φερέιρα

bet365

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Καραγκούνης για να πάρει θέση βασικού στο ματς με την Οντένσε, ενώ ο Βιτόλο ενδέχεται να ακολουθήσει την αποστολή.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται τελικά πως θα αλλάξει τα πλάνα του για τη Δανία, μετά και τα όσα είδε στο φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε παράπονα από την δεξιά πτέρυγα του «τριφυλλιού» και σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» δεν αποκλείεται δεξιά να παίξει ο Σωτήρης Νίνης και στον άξονα να βρεθεί ο Γιώργος Καραγκούνης.

Σίγουρα η εμπειρία του «Κάρα» μετράει και η παρουσίαση του στο ματς του Περιστερίου έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση με μεγάλη διάθεση. Παράλληλα, ο Φερέιρα ίσως να πάρει στην Αποστολή και τον Βίκτορ Βιτόλο, ωστόσο δεν υπάρχουν σκέψεις για την βασική 11αδα καθώς εκεί θα βρίσκονται ο Σιμάο με τον Κατσουράνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα