Eργοτάξιο το «κλουβί»! (pics)

Gazzetta team
Eργοτάξιο το «κλουβί»! (pics)

bet365

Το οδοιπορικό του gazzetta.gr στο Αγρίνιο με αφορμή την «πρώτη» του Παναιτωλικού συνεχίζεται. Σειρά παίρνει το γήπεδο που μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικό στολίδι, αλλά και η μπουτίκ που έχει ότι μπορεί να φανταστεί ένας φίλος των «καναρινιών».

Για το προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού, που όμοιό του δύσκολα συναντάς αναφερθήκαμε χθες. Σειρά στο οδοιπορικό του gazzetta.gr στο Αγρίνιο με αφορμή την επιστροφή των «καναρινιών» στην Σούπερ Λίγκα, παίρνει ένα ακόμα στολίδι, που δεν είναι άλλο από το γήπεδο.


Η ομάδα μετά από 33 χρόνια ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία και πρόεδρος Φώτης Κωστούλας έβαλε και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να κάνει το γήπεδο ακόμα πιο λειτουργικό, αλλά και μεγαλύτερο, μιας και οι ανάγκες του Παναιτωλικού είναι πλέον μεγαλύτερες.
Από την στιγμή άλλωστε που έχουν πουληθεί 4.000 διαρκείας η χωρητικότητα θα έπρεπε να αυξηθεί, κάτι που τελικά έγινε. Πλέον το γήπεδο του Παναιτωλικού θα χωράει 6.500 κόσμο, ενώ υπάρχουν και σκέψεις να φτάσει μέχρι και 9.000 αν τα «καναρίνια» καταφέρουν να εδραιωθούν στην μεγάλη κατηγορία.

Εργοτάξιο…

Πηγαίνοντας στο γήπεδο, είδαμε να υπάρχει ένας οργασμός δουλειάς. Εκτός της ανέγερσης νέας κερκίδας στο πέταλο, όπου θα κάθονται οι οργανωμένοι, γινόντουσαν εργασίες στις αίθουσες, αλλά και στις ήδη υπάρχουσες εξέδρες. Το σίγουρο είναι πως μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα, το γήπεδο του Παναιτωλικού θα είναι ένα μικρό… κουκλί και δεν θα θυμίζει σε τίποτα το γήπεδο που υπήρχε μια δεκαετία πριν, κάτι που άλλωστε μας τόνιζε και ο κόσμος, λέγοντας πως πριν ο περιβάλλοντας χώρος θύμιζε κοτέτσι, ενώ τώρα, χαίρεσαι να πηγαίνεις να απολαμβάνεις τον καφέ σου και να μιλάς για την αγαπημένη σου ομάδα.


Όλοι οι χώροι είναι προσεγμένοι, ενώ και ο χώρος των υπαλλήλων είναι από αυτούς που λες πως χαίρεσαι να δουλεύεις. Στις φωτογραφίες που τραβήξαμε μπορείτε να δείτε τα έργα, αλλά και τους χώρους του γηπέδου, το οποίο τείνει να γίνει το αγαπημένο στέκι μικρών και μεγάλων, όχι μόνο τις ώρες που γίνονται αγώνες αλλά κάθε μέρα.

Ξεπουλάει παρά την κρίση

Περίοπτη θέση στο γήπεδο κατέχει και η μπουτίκ. Ομάδα με κόσμο δεν γίνεται να μην έχει μαγαζί να πουλάει τα προϊόντα της και ο Παναιτωλικός που έχει και μάλιστα πολύ κόσμο, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Στην μπουτίκ των «καναρινιών» ο φίλος της ομάδας μπορεί να βρει τα πάντα που να αφορά την αγαπημένη του ομάδα. Από φανέλες, μπλούζες, στολές, φόρμες κλπ, μέχρι μπρελόν, διάφορα αναμνηστικά και για τους μερακλήδες ακόμα και τάβλι.

Μάλιστα παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει στην χώρα μας, όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, οι πωλήσεις πηγαίνουν πολύ καλά, με τον κόσμο του Παναιτωλικού να δείχνει εμπράκτως την αγάπη του για την ομάδα. Τη νέα χρονιά που τα «καναρίνια» θα βρίσκονται στη Σούπερ Λίγκα, στην μπουτίκ περιμένουν ακόμα μεγαλύτερη κίνηση και ετοιμάζουν εκπλήξεις με προϊόντα που θα γίνουν ανάρπαστα. Στο φωτογραφικό μας ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε μερικά από όσα υπάρχουν στην μπουτίκ του Παναιτωλικού, μια ιδιαίτερα προσεγμένη μπουτίκ, όπως άλλωστε προσεγμένα είναι πλέον τα πάντα που αφορούν την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα