Κατέκλυσαν το Σύνταγμα!

Gazzetta team
Κατέκλυσαν το Σύνταγμα!

bet365

Το Σύνταγμα ξεχείλισε από δεκάδες χιλιάδες αγανακτισμένους Έλληνες, που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους! 50.000 κόσμος «αντέδρασε» στην ειρηνική διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας!

«Ξυπνήσαμε! Τι ώρα είναι; Είναι ώρα να φύγουν!», γράφει ένα από τα πολλά πανό, το οποίο σήκωσαν με το «καλημέρα» πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί από το απόγευμα στο Σύνταγμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η οποία οργανώθηκε μέσω του facebook.

Πλήθος κόσμου, περίπου 50.000 όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, είχε συγκεντρωθεί από τις 6μ.μ. κι έπειτα στην Πλατεία Συντάγματος, όπου λαμβάνει χώρα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών, που οργανώθηκε αυθόρμητα μέσω του facebook. Μάλιστα, κρατάνε πανό, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τους Ισπανούς και λέει: «Ξυπνήσαμε! Τι ώρα είναι; Είναι ώρα να φύγουν!».

Τα... φάσκελα προς τη Βουλή δεν άργησαν να πέσουν, αποκαλώντας τους βουλευτές «κλέφτες», ενώ φώναξαν και ακόμη πολλά συνθήματα. Περίπου πέντε ώρες αργότερα η κατάσταση δεν έχει αλλάξει, με τους αγανακτισμένους Έλληνες να έτοιμοι αυτή τη φορά να μην παραδοθούν χωρίς μάχη...

Διαβάστε περισσότερο ρεπορτάζ από αυτή την αυθόρμητη κίνηση χιλιάδων Ελλήνων στο newstoday.gr.

 

Τελευταία Νέα