Γκονζάλες: «Η συνέπεια, είναι... ανωμαλία»

Gazzetta team
Γκονζάλες: «Η συνέπεια, είναι... ανωμαλία»

bet365

Ο Ισπανός μέσος της Δόξας Δράμας, Τόνι Γκονζάλες σχολιάζει τη διοικητική συνέπεια της δραμινής ΠΑΕ, μιλάει για τα πλέι οφ και ζητά από τον κόσμο να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα.

Ο Γκονζάλες, μίλησε στο Ράδιο «ΗΧΩ» και τόνισε, σχετικά με τη λειτουργία του συλλόγου: «Έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με πέρσι στη λειτουργία της ομάδας και οι αλλαγές είναι προς τη θετική κατεύθυνση. Φέτος έχουμε την ευκαιρία, μέσα από τα πλέι οφ, να διεκδικήσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Όσον αφορά τα πλέι οφ, ο Ισπανός μέσος είπε: «Η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Κάθε ματς είναι μια ξεχωριστή ιστορία για εμάς. Όπου κι αν πήγαμε φέτος, αγωνιστήκαμε για τη νίκη με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Τα πλέι οφ απαιτούν άλλη ψυχολογία, καθώς δεν υπάρχει πολύς χρόνος ανάμεσα στους αγώνες για να σκεφτείς και να διορθώσεις τα λάθη σου. Καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει, όπως έκανε φέτος σε όλα τα γήπεδα που πήγαμε και αγωνιστήκαμε» και κατέληξε: «Το φιλικό με τον Πανσερραϊκό, είναι υπόθεση του προπονητή, να δοκιμάσει σχήματα για τα πλέι οφ. Δεν έχω κανένα παράπονο από τη λειτουργία της ομάδας. Η διοικητική συνέπεια που δείχνει η ομάδα, κάτι που πρέπει να θεωρείται αυτονόητο, είναι ανωμαλία για το ελληνικό ποδόσφαιρο!».

Το φιλικό με τον Πανσερραϊκό
Στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής, αντί για τις 17:30 που είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα ξεκινήσει το φιλικό της Δόξας με τον Πανσερραϊκό, στο γήπεδο της Δράμας. Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά.

 

Τελευταία Νέα