Δε θέλει να... τριτώσει ο «Σόφο»

Δε θέλει να... τριτώσει ο «Σόφο»

bet365

Στο πρώτο του Final Four γεύτηκε την ήττα στα ημιτελικά, στο δεύτερο στον τελικό, αλλά στην τρίτη του συμμετοχή ως παίκτης της Μακάμπι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έρχεται πεινασμένος κι έτοιμος να ιδρώσει στο παρκέ.

Ο Έλληνας σέντερ ανέφερε αρχικά στη euroleague.TV: «Δεν ξέρω αν έχει πλάκα αλλά σίγουρα είναι ιδιαίτερο, το να είσαι σε Final Four είναι πάντα ιδιαίτερο, είναι μία μεγάλη εμπειρία, αλλά ποτέ δεν ξεχνάω το λόγο που βρισκόμαστε εδώ! Είμαστε εδώ για δύο παιχνίδια… είναι μία μεγάλη εμπειρία παίζεις ανάμεσα στους μεγαλύτερους παίκτες στην Ευρώπη».

… για το αν έρχεται πεινασμένος: «Στην πρώτη μου συμμετοχή χάσαμε στα ημιτελικά τη δεύτερη στα τελικά... δεν ξέρω τι θα συμβεί την τρίτη. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, αν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παρκέ και χάσουμε δε θα πω τίποτα. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, να κουραστούμε να ιδρώσουμε στον αγωνιστικό χώρο, έτσι θα παίξουμε και απέναντι στη Ρεάλ, όπως λέει και ο κόουτς πρέπει να κουράζεσαι στο παρκέ».

 

Τελευταία Νέα