Γήπεδο «Αλέξανδρος Νικολαϊδης»!

Δημήτρης Τομαράς

bet365

Τ' όνομα του «αργυρού» Ολυμπιονίκη του Πεκίνου στο τάε κβο ντο, Αλέξανδρου Νικολαϊδη θα πάρει το γήπεδο που θα γίνει σύντομα στην Πολίχνη, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχός της, Κώστας Θεοδωρίδης. Πρόκειται αναμφίβολα για μία σημαντική στιγμή για τον πρωταθλητή από την Θεσσαλονίκη.


Ο Νικολαϊδης πάντως έγινε δεκτός με... ιαχές ενθουσιασμού χθες αργά το βράδυ στην Θεσσαλονίκη. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο δήμαρχος Πολίχνης, Κώστας Θεοδωρίδης, πολλοί φίλοι και συναθλητές του, καθώς και απλός κόσμος, που ήθελε να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί από κοντά. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα ποντιακά συγκροτήματα, που έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες στην πίστα του αεροδρομίου! Ο Νικολαϊδης μάλιστα μετέβη στο σπίτι του μ' ένα τζιπ της πυροσβεστικής. 

«Η υποδοχή που μου έγινε είναι ανεπανάληπτη. Ευχαριστώ τον κόσμο για την μεγάλη συμπαράσταση. Ευχαριστώ και όλους όσοι βρέθηκαν κοντά μου τα τελευταία χρόνια. Τα συναισθήματα από τους Αγώνες είναι ανάμεικτα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι έχω πάρει το ασημένιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου», δήλωσε ο ίδιος, που είναι αποφασισμένος να πάρει μετάλλιο και στο Λονδίνο το 2012.   
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα