Ενα... δώρο στον Πεπ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ενα... δώρο στον Πεπ!

bet365

O γεροΓιοβάισα κρυώνει, τρώει χαβιάρι beluga μπροστά από το τζάκι και μοιράζεται τις άπειρες γνώσεις του για την Premier League!

Καλησπέρα σύντροφοι... Με πιάνει μια μελαγχολία εδώ στα κρύα, άλλο πράμα. Οταν αρχίζεις να πίνεις τσάι από το πρωί και να φοράς την προβιά για να ζεσταθείς καταλαβαίνεις ότι το καλοκαιράκι και το ψάρεμα στη λίμνη αποτελεί όνειρο απατηλό. Χιόνι, τζάκι, η Γιούλια στο στάβλο και το μοναδικό που με κρατάει χαρούμενο είναι αυτή η... άτιμη μπάλα! Πως το χε πει ο Οσιμ... «Πόρνη μπάλα». Ε, δεν είχε κι άδικο ο σοφός! Δεν κύλησε άσχημα και η εβδομάδα που μας πέρασε έτσι... Και Οver 3.5 στη Βεστφαλία, και Μπαρτσελόνα Ν.G και Οver 4,5 η Μάντσεστερ Σίτι και ήρθανε και τα δωράκια μου για την Ελλάδα. Διπλό ο ΠΑΟΚ, 0-2 γκολ στο Μπαλαϊδος. Σαν τα δώρα που θέλει να κάνει ο Πούτιν στη χώρα σας!

Ζεστή σούπα γιατί το θερμόμετρο κοκάλωσε και Aγγλία σήμερα! Θα δω τη ματσάρα σας εκεί στον Πειραιά, αλλά δεν θα το σχολιάσω. Χαλάρωσε η Σίτι, επαναπαύθηκε στις δόξες του ο Πεπ και δεν έβλεπε από που ερχόντουσαν τα γκολ εκεί στη Σκωτία. Kαι σήμετα ταξιδάκι στο Λονδίνο... Πρόσεχε Καταλανέ, γιατί εκεί υπάρχει ένας Νοτιοκορεάτης που κάνει όργια, ο Σον. Τα τέσσερα από τα οκτώ του γκολ στην Premier League τα έχει πετύχει στα τελευταία 229 λεπτά! Να βρει σήμερα δίχτυα τιμάται στο 2.95! Βέβαια, και η Σίτι έχει το δικό της όπλο, Κουν Αγουέρο τον λένε κι όλες οι άμυνες κλαίνε, όπως λέγαμε παλιότερο και για τον Κερζακόβ. Περασμένα μεγαλεία...Ο Αργεντίνος έχει σκοράρει 28 γκολ στις 27 συμμετοχές τελευταίες του συμμετοχές στην Premier League κι ένα γκολάκι απόψε είναι στο 1.90. Στα πέντε τελευταία τους ντέρμπι έχουν μπει 22 γκολ στο White Hart Lane και το Οver 3.5 είναι στο 2.75!

Πριν πάμε στην... Αλεπού το Ρανιέρι, θέλω να σταθώ σε αυτόν τον ξεχωριστό κύριο, τον Πεπ Γκουαρδιόλα και το δώρο που περιμένει απόψε από τους παίκτες του. Αν η Σίτι κερδίσει (η νίκη στο 2.40) ο Καταλανός θα είναι ο κορυφαίος νέος τεχνικός στην Premier League, αφού τη δεδομένη στιγμή αυτός και ο Αντσελότι έχουν μόνο έξι στα έξι. Αλλωστε, η Σίτι απέδειξε πως στο Νησί έχει το... κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους.

Σταμάτα Γιούλια, δεν έχει βόλτα σήμερα, από αύριο που υπάρχει διακοπή! Λέστερ - Σαουθάμπτον στο Κing Power και ο Ρανιέρι τραγουδά ένα παλιό ρώσικο τραγούδι «Που να βρω έναν να σου μοιάζει...». Φυσικά, αναφέρεται στον Καντέ, γιατί η τρύπα στον άξονα είναι σαν αυτή του όζοντος που μ' αναγκάζει να βάζω αντηλιακό ακόμα και στη βεράντα τρώγοντας χαβιάρι beluga! Να το δοκιμάσετε... Κύριοι μια φωνή από τη Μόσχα μου λέει να εμπιστευθώ τους αριθμούς κι αυτό θα κάνω! Η Λέστερ έχει μόλις μια ήττα στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Σαουθάμπτον και ο άσος είναι στο 2.45. Δεν υπάρχουν... Αγιοι σήμερα; Μαθαίνω πως στα 15 τελευταία ταξίδια στο Λέστερ έχουν μόλις ένα clean sheet, ξέρετε πότε; Το 2001 όταν και κέρδισαν 4-0, με το Over 2.5 να το βρίσκουμε στο 1.95! Οι Αλεπούδες που... χάθηκαν από την περιοχή μου, αλλά συνεχίζουν να βγαίνουν στους δρόμους της Αγγλίας έχουν επτά νίκες εντός με τη Σαουθάμπτον, την καλύτερη επίδοση κόντρα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Οπως λέτε και σεις... «Πελάτες μου...». Τα λέμε σύντροφοι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα