Επιστροφή για Σάντσεθ και Λουντ

Νίκος Αθανασίου
Επιστροφή για Σάντσεθ και Λουντ

bet365

Ο Σέρχιο Σάντσεθ και ο Ρόμπιν Λουντ επιστρέφουν στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια. «Μέσα» και ο Λαγός, εκτός Νίνης και Πέτριτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Ξάνθης, με τον Γιάννη Αναστασίου να παίρνει στην αποστολή μετά από καιρό τόσο τον Ρούμπιν Λουντ όσο και τον Σέρχιο Σάντσεθ που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα. Εντός είναι και ο Τάσος Λαγός, καθώς το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Στιβ Ρούτερ ανήκει πλέον στο παρελθόν. Εκτός έμεινε ο Σωτήρης Νίνης παρά τον αγώνα δρόμου που έκανε τις τελευταίες ημέρες αλλά και ο Μλάντεν Πέτριτς για λόγους τακτικής.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, κυκλοφορία μπάλας, πάσες και τακτική. O Κότσαρης προπονήθηκε ατομικά, ενώ Εσιέν και Βέμερ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Δώνης, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Σάντσεθ και Αμπέντ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, μόνο... πρόβλεψη μπορεί να γίνει. Λογικά η άμυνα θα παραμείνει ίδια με Στιλ στα δοκάρια, αριστερό μπακ τον Νάνο, δεξί τον Μαρινάκη και τον Ταυλαρίδη με τον Τελάντερ στα στόπερ. Ζέκα, Κουτρουμπής, Αμπέντ, Ατζαγκούν στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση ο Μπεργκ είτε με τον Καλτσά είτε με τον Καρέλη.

 

Τελευταία Νέα