«Φορτσάρει» για τρεις και Ντιαρά!

Νίκος Αθανασίου
«Φορτσάρει» για τρεις και Ντιαρά!

bet365

Μπεργκ, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ και το... κερασάκι με τον Ντιαρά θέλουν να κλείσουν το επόμενο δεκαήμερο στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο, αναχωρεί την Τρίτη για την Ολλανδία, ωστόσο, λείπουν αρκετά κομμάτια από το «πράσινο» παζλ, καθώς μοναχά οι Μπαϊράμι, Κουτρουμπής και Φάλκενμπεργκ(εκτός απροόπτου θα υπογράψει την Παρασκευή) έχουν προστεθεί στο «τριφύλλι».

Τις τελευταίες ώρες, όμως, φορτσάρει για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον Μάρκους Μπεργκ, με τον Νίκο Νταμπίζα να πηγαίνει στο Αμβούργο όπως αποκαλύψαμε για να τα βρει με τους Γερμανούς, έναν αριστεροπόδαρο μπακ που θα έρθει για να κάνει «δίδυμο» με τον Χουχούμη και έναν αμυντικό μέσο.

Με αυτή την τριάδα οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και θέλουν το συντομότερο δυνατό να έχουν τελειώσει τη «δουλειά» και ο Γιάννης Αναστασίου να έχει στα χέρια του όσο το δυνατόν περισσότερο και ποιοτικότερα «υλικά» για τον νέο Παναθηναϊκό.

Σε καλό δρόμο του Ντιαρά

Από κει και πέρα, σε καλό σημείο βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με τον Μοχαμαντού Ντιαρά. Η προσωπική σχέση που έχει με τον Γιάννη Αναστασίου έχει γείρει την πλάστιγγα υπέρ του Παναθηναϊκού ενώ ο διεθνής μέσος από το Μάλι δεν έχει εξωπραγματικές απαιτήσεις. Έτσι, δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον... τέταρτο της σειράς ενώ πάντα είναι ανοιχτό και το θέμα της επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη.

 

Τελευταία Νέα