Special το Σάββατο του γεροΓιοβάισα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Special το Σάββατο του γεροΓιοβάισα!

bet365

Το Σάββατο ήταν μαγικό και θύμισε κάτι από... Μουρίνιο. Σπέσιαλ! Δυο επιλογές για την Κυριακή με λιγάκι ρίσκο.

Αυτή κι αν ήταν η μεγάλη επιστροφή σύντροφοι! Ο γεροΓιοβάισα φώναζε από το πρωί του Σαββάτου «είναι γάτα, είναι γάτα ο Μουρίνιο». Τέσσερις τελικές έκανε, δυο γκολ πέτυχε και ο Πεπ προσπαθεί να καταλάβει ακόμα τι πάει στραβά στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του. Σύντροφοι το ποδόσφαιρο δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις, αρκεί να βάλεις κάτω εγωισμούς και να ανοίξεις τα μάτια σου...Οσο για τη δεύτερη επιλογή; Under το ντέρμπι της Μαδρίτης και πραγματικά η Μπαρτσελόνα δε βλέπεται... Δυο στα δυο το Σάββατο και κάποιοι... έξυπνοι θα βγουν να πουν «Παίξτε τα αντίθετα...».


Η Λίβερπουλ μετρά απώλειες, οι τραυματισμοί είναι διαδοχικοί και δε θυμάμαι τόσα χρόνια τον Κλοπ να έχει τόσα θέματα! Η Λέστερ είναι στα καλύτερά της και της δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να βάλει τέλος στο μυθικό αήττητο σερί της ομάδας του Κλοπ στο «Ανφιλντ». Δεν θα τρελαθώ εντελώς, γι αυτό θα πάω με τη διπλή ευκαιρία (Χ2).

Νάπολι - Μίλαν σε μια ματσάρα που μου ξυπνά πολλές αναμνήσεις! Είμαι φαν του Ντιέγκο σύντροφοι, οπότε δεν μπορώ να ξεχάσω τις δύσκολες στιγμές των Μιλανέζων όταν πατούσαν πόδι στην πόλη. Αλλαξαν οι καιροί, άλλαξε και η Μίλαν που δείχνει πως θα δώσει μάχη τίτλου. Ο Ζλάταν είναι μπροστάρης κι ένα διπλό στο Σαν Πάολο θα της ανέβαζε την ψυχολογία στα ύψη. Ωστόσο, η Νάπολι παραμένει αήττητη στα 11 τελευταία εντός-εκτός στο πρωτάθλημα με τη Μίλαν και γω βλέπω... ισορροπία. Να ρισκάρω με ισοπαλία; Θα το κάνω!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα