Ο γεροΓιοβάισα βλέπει μόνο ντέρμπι!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα βλέπει μόνο ντέρμπι!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα γιορτάζει το Σάββατο των ντέρμπι και βλέπει Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ να παίρνουν αυτό που θέλουν!

Σάββατο των ντέρμπι, ημέρα που στο αίμα μου κυλάει μπάλα και λίγο... βότκα, έτσι για να αντέξω τον σημερινό μαραθώνιο! Η Σβετλάνα κάπου στη Μόσχα να σπαταλά τα χρήματα μου, κι εγώ μπροστά στην τηλεόραση έτοιμος για μπάλα! Η ζωή είναι ωραία, αλλά το Σάββατο καλύτερο! Πριν όμως δώσω τα δικά μου θέλω να εξηγηθώ, γιατί χθες έχασα μόνο το Over του Ολυμπιακού...

Δε φταίω εγώ που η Μπάγερν σκόραρε 21 πόντους από τα 15 «ερυθρόλευκα» λάθη. Ναι, 21 από τους 74 πόντους. Κάνε λάθος, αλλά μη δίνεις τη μπάλα στα χέρια του αντιπάλου. Δε φταίω εγώ που οι Σλούκας και Σπανούλης ήταν τόσο κακοί δημιουργικά. Ναι, όταν αυτοί δεν λειτουργούν σωστά, τότε, τι φταίει ο γεροΓιοβάισα;;; Με απογοήτευσε λίγο ο ΜακΚίσικ, έπαιζε περισσότερο για τον εαυτό του παρά για τους άλλους. Σας έχω πει πως ο φετινός Ολυμπιακός θα είναι ελκυστικός. Να το θυμάστε!

Nαι, θα δω Clasico και μάλιστα θα στηρίξω τη Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι. Είναι η ευκαιρία της να... κάνει τη Ρεάλ «κομμάτια» από την αρχή της σεζόν. Οχι, δεν είναι η ομάδα που εντυπωσιάζει, αλλά βγάζει νεύρο, ταχύτητα κι έχει Μέσι! Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο... άνευρη ομάδα των τελευταίων ετών, με παίκτες που δεν κάνουν τη διαφορά. Η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι θέλουν απαντήσεις. Γι΄ αυτό θα στηρίξω τους Καταλανούς! (21+).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέμεινε αήττητη στις 7 τελευταίες εντός έδρας συγκρούσεις της με την Τσέλσι (3-4-0). Αν νικήσει, τότε για πρώτη φορά από το 1965 θα μετράει 3 σερί νίκες κόντρα στους «μπλε»! Ε, γιατί να μην το κάνει σύντροφοι. Ο Σο έφυγε από τα αριστερά, η ομάδα ήταν σούπερ στο Παρίσι, μέσα ο Μαγκουάιρ, μέσα ο Γκρίνγουντ, μέσα και ο Καβάνι. Αν κερδίσει τότε ξεχνά τη συντριβή από την Τότεναμ. Πάμε στον άσο, μιας και οι Μπλε έχουν θέματα τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά! (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα