Καχβετσί: «Ο Αλάχ να προστατεύει τους Τούρκους στρατιώτες, τους αφιερώνουμε την... μάχη που δώσαμε με την Αλβανία»

Gazzetta team
Καχβετσί: «Ο Αλάχ να προστατεύει τους Τούρκους στρατιώτες, τους αφιερώνουμε την... μάχη που δώσαμε με την Αλβανία»

bet365

Αρκετές και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Τούρκου διεθνούς Ιρφάν Καχβετσί, που αφιερώνει τη νίκη επί της Αλβανίας στους Τούρκους στρατιώτες!

Εν μέσω των στρατιωτικών επιχειρήσεων των Τούρκων και της εισβολής τους στην Συρία για να πλήξουν τους Κούρδους η... κατακραυγή είναι παγκόσμια. Ωστόσο οι Τούρκοι διεθνείς δεν πτοούνται από αυτές τις αντιδράσεις και τάσσονται υπέρ των στρατιωτών της χώρας τους. Εκτός από τον χαιρετισμό τους στον πανηγυρισμό μετά το ματς με την Αλβανία σπεύδουν να αφιερώσουν τη νίκη αυτή στον στρατό της χώρας. Το χαρακτηριστικό post του Ιρφάν Καχβετσί - που μεταξύ άλλων τόνισε σε δηλώσεις του πως η... μάχη που έδωσε η Εθνική και η νίκη επί της Αλβανίας αφιερώνεται στον τούρκικο στρατό - είναι ένα σχετικό δείγμα:

Η μάχη μας είναι πολλά παραπάνω από το ποδόσφαιρο. Παίζουμε για αυτήν την σημαία, για αυτό το έθνος και για όσους αψηφούν τους ήρωες στρατιώτες μας. Τους αποδίδουμε χαιρετισμό. Μακάρι ο Αλάχ να σας βοηθήσει. Ο Αλάχ να δώσει κουράγιο για τους οσιομάρτυρές μας που έπεσαν στην μάχη.

Υπομονή και κουράγιο αλλά και συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Ευτυχώς για εμάς κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα με αυτή τη νίκη. Ήταν μία νίκη που γιάτρεψε την καρδιά της ομάδας μας. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο στο Euro2020 και φυσικά με τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Τελευταία Νέα