Ταξίδι στην «αιώνια πόλη»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ταξίδι στην «αιώνια πόλη»

bet365

Ταξίδι στην αιώνια πόλη για ντέρμπι, αξία ανεκτίμητη σύντροφοι! Είμαι άτομο ψυχολογίας γι αυτό και θα στηρίξω τη Ρόμα, άλλωστε είναι στα καλύτερά της.

Εβδομάδα για ταξιδάκια σύντροφοι, κι αφού βρήκα... babysitter για τη Γιούλια την έκανα με τη σύντροφο για Ιταλία. Ψώνια αυτή στην αιώνια πόλη, μπάλα εγώ. Τι να κάνω σύντροφοι, πληρώνεις για τη γυναίκα για να γλιτώσεις τη μουρμούρα! Λάτσιο - Ρόμα και οι συγκινήσεις πολλές... Από τη μια το ποδοσφαιρικό θαύμα των Τζιαλορόσι κι από την άλλη η κατάρρευση των Λατσιάλι. Σας μιλάω ειλικρινά σύντροφοι σοκαρίστηκα. Δεν περίμενα ποτέ η Ρόμα να πετύχει τρία τέρματα, κι από την άλλη μια ιταλική άμυνα να δεχθεί τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά από τη Σάλτσμπουργκ.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Λάτσιο είναι ομάδα ψυχολογίας, ενώ όσο εξαιρετική είναι από τη μέση και μπροστά, άλλο τόσο αμυντικά αφελής είναι και το σετ αποδόσεων είναι εντυπωσιακό. Στο 2.80 το «2» και μένα με καλύπτει.

Τι να πω για τη Γιουβέντους, σας μιλάω ειλικρινά πικράθηκα. Δεν συζητώ αν ήταν ή όχι πέναλτι, ούτε θα πω για... κλοπή. Θα μπορούσε όμως να το αφήσει και να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση. Η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να σβήσει άμεσα τις πληγές και να συνεχίσει την πορεία της προς το νταμπλ. Η Σαμπντόρια δεν πρόκειται να παίξει παθητικά στο Τορίνο, αλλοπρόσαλλη εκτός και το over στο 1.57 με καλύπτει!

Αξεπέραστο live στοίχημα. Οι Καλύτερες αποδόσεις είναι εδώ! (21+)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα