Του Αγίου Βαλεντίνου έχει μόνο Ρεάλ-Παρί

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Του Αγίου Βαλεντίνου έχει μόνο Ρεάλ-Παρί

bet365

O γεροΓιοβάισα μετά την ισοπαλία που βρήκε στο Τορίνο είναι ανεβασμένος για την συνέχεια του Champions League.

Σύντροφοι καλησπέρα. Δεν σας χάλασε το «Χ» που βρήκαμε στην Ιταλία μεταξύ της Γιουβέντους και της Τότεναμ. 3.10 έδινε απόδοση. Τριπλασιασμός μόνο μ' ένα σημείο... Σημερα έχει ματσάρα. Παρά την γκρίνια της γυναίκας της έκανα ξήγα. «Ρεάλ-Παρί Σεν Ζερμέν έχει το μενού. Ούτε μπορς σε εστιατόριο, ούτε τίποτα». Και τι κοιτάμε σε αυτά τα παιχνίδια σύντροφοι; Οσον αφορά το στοίχημα πάντα. Κοιτάμε την βάση. Και η βάση μας ποια θα είναι; Θα σκοράρει η Ρεάλ Μαδρίτης; Θα σκοράρει. Θα σκοράρει η Παρί; Θα σκοράρει. Κρατάμε λοιπόν το 1.40 και προχωράμε στα επόμενα. Αφού λοιπόν θα έχουμε δεδομένα γκολ (είπαμε το αγοράσαμε στο 1.40) πάμε να βρούμε τους σκόρερ. Τρομερές αποδόσεις που αξίζουν ξεχωριστό ποντάρισμα. Βρήκα λοιπόν anytime scorer τους: Κριστιάνο με 1.85, Καβάνι με 1.90, Νέιμαρ 1.90!

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)


Εγώ θα τους παίξω και τους τρεις σε ξεχωριστά πονταρίσματα. Με δύο στα τρία είμαι καλός με τρία στα τρία θα κάνω το χατίρι στην γυναίκα και θα την βγάλω για πιροσκί. Για το Πόρτο-Λίβερπουλ δεν θ' ασχοληθώ. Αν έπρεπε να παίξω κάτι για να φουσκώσω το σίγουρο 1.40 του G/G θα έβαζα το over στο τσιμπημένο 1.85! Του Αγίου Βαλεντίνου αξίζει να είσαι μόνο με μία! Κι εγώ θα μείνω με το Ρεάλ-Παρί. Α, και τη γυναίκα στη κουζίνα.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα