Εχετε δει αρκούδα θυμωμένη;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Εχετε δει αρκούδα θυμωμένη;

bet365

Ο γερο – Γιοβάισα παραδειγματίζεται από τη… φύση και ετοιμάζεται για τη μάχη της Μόσχας!

Καλημέρα σύντροφοι,

Σας μπέρδεψε ο τίτλος ε; Αν ζείτε στην πόλη, τότε μοιάζει δύσκολο να έχετε δει ποτέ αρκούδα… θυμωμένη! Και σας εύχομαι να μην δείτε ποτέ, διότι δεν της φαίνεται, ας όψονται τα καρτούν που συνήθως την κάνουν αξιαγάπητη, αλλά αν θυμώσει, τότε ελάχιστα ζώα μπορούν να την κάνουν… καλά! Θα μου πεις, και με το δίκιο σου σύντροφε, τί με πιασε ξαφνικά και το έριξα στο National Geografic. Η ΤΣΣΚΑ, γνωστή και ως ρώσικη… αρκούδα, περιμένει τη Μιλάνο και είναι τουλάχιστον... έξαλλη! Με τρεις σερί ήττες, κάπου θα ξεσπάσουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης και καλύτερο θήραμα από την ιταλική ομάδα που έχει μια από τις χειρότερες άμυνες της Euroleague, δεν θα βρει εύκολα. Όπως κι εγώ, που βρήκα τον άσο με 17.5 πόντους χάντικαπ στο 1.91.

Από τη Μόσχα στην Αθήνα, ειδικά τώρα που όπως έμαθα, έφτιαξε κι ο καιρός. Κάτι πάντως που ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μπορεί να… χαρεί, ειδικά γνωρίζοντας πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα με ένα πρόγραμμα «φωτιά και λαύρα». Απόψε, περιμένουν την Εφές και η παράδοση είναι με το μέρος τους, αφού νίκησαν 23 από τις 24 προηγούμενες φορές που βρήκαν στον δρόμο τους ομάδα από την Τουρκία. Θα τις κάνουν 24; Ναι λέω, αλλά το 7.5 του χάντικαπ μου φαίνεται υπερβολικό, οπότε βρήκαν τον άσο με -3.5 στο 1.45.

Με ταξιδάκι στη Μαδρίτη κλείνει το σημερινό πόνημα. Ημουν στο γήπεδο, δεν θα το χάνα με τίποτα, όταν το 2014 στο Μιλάνο, η Μακάμπι κατακτούσε τη Euroleague κόντρα στη Ρεάλ. Η Βασίλισσα θα κυνηγήσει την άτυπη ρεβάνς απόψε, έστω κι αν πέρασαν τρία χρόνια από τότε, έστω κι αν οι Ισραηλινοί βελτιώθηκαν στα τελευταία παιχνίδια τους. Βρήκα το over 93.5 της Ρεάλ στο 1.88, περιμένοντας από τον αγαπημένο Πάμπλο Λάσο να αφήσει… λυτούς τους παίκτες του που στη Μαδρίτη, συνηθίζουν να πλησιάζουν την 100άρα…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα