Τρίτος στο β’ γκρουπ των 96κ. ο Ιακωβίδης (vids)

Τρίτος στο β’ γκρουπ των 96κ. ο Ιακωβίδης (vids)

bet365

Με 338 κιλά ο Θοδωρής Ιακωβίδης ολοκλήρωσε την εμφάνισή του στην άρση βαρών στο Τόκιο.

Θετική ήταν η παρουσία του Θόδωρου Ιακωβίδη στο β’ γκρουπ των 96 κιλών στην άρση βαρών, στην τελευταία εμφάνιση της καριέρας του.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας της -κάποτε- dream team, πήρε την τελευταία στιγμή το εισιτήριο για το Τόκιο και έκανε την προσπάθειά του, που στο αρασέ ήταν κάτι παραπάνω από καλή.

Ο Ιακωβίδης ξεκίνησε τις προσπάθειές του στο β’ γκρουπ από τα 147 κιλά, προσπάθεια που ήταν πετυχημένη. Στην δεύτερη ανέβασε το βάρος στα 152 όπου και πάλι ο Ελληνας πρωταθλητής έκανε πετυχημένη προσπάθεια. Στην τρίτη του έβαλε 156 κιλά όπου και πάλι τα σήκωσε εύκολα, κιλά που επίσης σήκωσε ο Κουβανός Σάεζ, ενώ 155κ. σήκωσε ο Τσατσέτ της ομάδας των Προσφύγων.

Στο ζετέ ο Ιακωβίδης ξεκίνησε από τα 175 κιλά, αρκετά χαμηλότερα από αυτά που είχαν δηλώσει οι δύο αντίπαλοί του. Σήκωσε και αυτό το βάρος και συνέχισε στα 180κ. Και σε αυτό το βάρος τα πήγε περίφημα και έβαλε για τελευταία προσπάθεια 191 κιλά που ωστόσο δεν ολοκλήρωσε.

Ετσι τελείωσε τον αγώνα του με συνολικά 338 κιλά, για να καταταγεί τρίτος στο β’ γκρουπ και να περιμένει το α’ γκρουπ για να μάθει την τελική του κατάταξη.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα