Αρσιβαρίστας από την Ουγκάντα θέλει να μείνει για πάντα στην Ιαπωνία

 Αρσιβαρίστας από την Ουγκάντα θέλει να μείνει για πάντα στην Ιαπωνία

bet365

Ο Τζούλιους Σεκιτολέκο ταξίδεψε στην Ιαπωνία, απέτυχε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δηλώνει πως δεν θέλει να επιστρέψει στην Ουγκάντα.

Για πάντα στην Ιαπωνία θέλει να μείνει ο Τζούλιους Σεκιτολέκο.

Ο 20χρονος αρσιβαρίστας από την Ουγκάντα ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας για να διεκδικήσει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν τα κατάφερε όμως αλλά αντί να επιστρέψει στην πατρίδα του ... εξαφανίστηκε. Μετά από ημέρες αναζήτησης βρέθηκε σώος και είχε γράψει σ' ένα σημείωμα του:

«Δεν θέλω να γυρίσω πίσω, η ζωή είναι δύσκολη πίσω στην Ουγκάντα. Θα ζήσω και θα δουλέψω στην Ιαπωνία. Τα πράγματά μου στείλτε τα στη γυναίκα μου».

Ο αθλητής είναι στην Ιαπωνία από τις 7 Ιουλίου και μένει κοντά στην Οζάκα.

«Σήμερα , ο άντρας βρέθηκε στην περιφέρεια Μίε στο κέντρο της Ιαπωνίας χωρίς κάποιο τραυματισμό και χωρίς κάποια εμπλοκή του σε παράνομη ενέργεια», δήλωσε αξιωματούχος για τον Τζούλιους.

Ο νεαρός ήταν μέλος της 9μελους αποστολής της Ουγκάντας που έφτασε πρώτη στην Ιαπωνία και δυο συνοδοί της είχαν βρεθεί θετικοί στον covid-19.

O Σεκιτολέκο ήταν σε λίστα αναμονής για το "Τόκιο 2020" αλλά δεν τα κατάφερε να προκριθεί.


Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!