Αμερικανικό ποδόσφαιρο: Πρώην παίκτης του NFL κατηγορείται για τον φόνο της μητέρας του

Κώστας Ευθυμιάδης
 O Σέρτζιο Μπράουν

bet365

Ο Σέρτζιο Μπράουν, πρώην άσος του NFL, συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία της μητέρας του, αφού πρώτα απελάθηκε από το Μεξικό.

Ο πρώην άσος των Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς και Μπάφαλο Μπιλς μεταξύ άλλων, συνελήφθη μετά από έρευνες της αστυνομίας του Σαν Ντιέγο και των ομοσπονδιακών υπηρεσιών.

Ο Μπράουν συνελήφθη στο Σικάγο, με την αστυνομία να αναφέρει πως είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του για φόνο πρώτου βαθμού της μητέρας του στο Ιλινόις.

Ο Μπράουν αγνοούνταν από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και βρέθηκε νεκρή η μητέρα του. Αμέσως οι έρευνες στράφηκαν πάνω του, με τον Μπράουν να έχει εντοπιστεί σε… πάρτι στο Μεξικό.

Οι αρχές της χώρας ενημερώθηκαν για την υπόθεση και τον απέλασαν, με αποτέλεσμα μόλις πέρασε τα σύνορα μέσω του Σαν Ντιέγκο, οι αρχές να του περνούν χειροπέδες.

Να τονιστεί πως αμφότεροι θεωρήθηκαν αγνοούμενοι στις 16 Σεπτεμβρίου, από συγγενείς τους που δεν μπορούσαν να τους βρουν. Ετσι η αστυνομία πήγε στο σπίτι της μητέρας του και την βρήκε νεκρή σε έναν κολπίσκο, ξεκινώντας τις έρευνες.

 

NFL Τελευταία Νέα