Αντσελότι: «Ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της στην υπόθεση Νεγκρέιρα»

Βασίλης Μπαλατσός
Αντσελότι

bet365

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, αναφέρθηκε στην υπόθεση Νεγκρέιρα μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου και τόνισε πως θα πρέπει να ληφθεί άμεσα μια απόφαση.

Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση Νεγκρέιρα συνεχίζονται. Ο δικαστής Χοακίν Αγκίρε γνωστοποίησε πως η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τελικά την κατηγορία της δωροδοκίας, ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ, στον πρώην αρχιδιαιτητή της ισπανικής Λίγκας, Χοσέ Μαρία Νεγκρέιρα. Η κατηγορία αυτή απευθύνθηκε τόσο στο κλαμπ, όσο και σε φυσικά πρόσωπα, όπως οι πρώην πρόεδροι της ομάδας, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και Σάντρο Ροσέλ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την πρωτοπόρο της La Liga, Τζιρόνα, ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε για την υπόθεση και τόνισε πως πρόκειται για σοβαρό θέμα και πως θα πρέπει να ληφθεί άμεσα μια απόφαση.

«Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που με ανησυχεί, όπως και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Έχει αναλάβει η δικαιοσύνη και πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους. Ζω εδώ και 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο, αλλά όταν τέτοιου είδους θέματα βγαίνουν στην επιφάνεια, σε κάνουν να ανησυχείς. Ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να βρεθεί μια λύση», ανέφερε ο κόουτς της Βασίλισσας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα