Το ΟΑΚΑ υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με την Communication Lab

Gazzetta team
Το ΟΑΚΑ υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με την Communication Lab

bet365

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ προχώρησε σε συμφωνία με την Communication Lab, υπογράφοντας μνημόνιο συνεργασίας με την εταιρεία που έχει διακριθεί στο χώρο του αθλητισμού, μέσα από τη διοργάνωση του Spetses Mini Marathon αλλά και πολλές ακόμα δράσεις.

Η συμπόρευση των δύο πλευρών ανοίγει νέους ορίζοντες στο χώρο της αθλητικής δραστηριότητας και φιλοδοξεί να θέσει τα θεμέλια για την δημιουργία διοργανώσεων που θα αναδείξουν τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Παράλληλα μέσω της συνεργασίας αυτής, στόχος είναι, η ανάδειξη και προβολή του ΟΑΚΑ αλλά και η προσέλκυση νέων κοινών.

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής του μνημονίου παρόντες ήταν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής - Συντονιστής Γενικός Διευθυντής Ο.Α.Κ.Α, Αλέξανδρος-Μάριος Κανδύλης- Αναπληρωτής Διευθυντής Ο.Α.Κ.Α., Μανώλης Δετοράκης- Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Κωνσταντίνος Καραμάνος - Συνεργάτης Γενικής Διεύθυνσης, Χρήστος Χριστακίδης- Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Ο.Α.Κ.Α., Θανάσης Σπέρτος - Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών καθώς και Έυχαρις Ανθρωπέλου, Συνεργάτης-Τεχνικές Υπηρεσίες.

Κωνσταντίνος Καραμάνος, Συνεργάτης Γενικής Διεύθυνσης, Εύχαρις Ανθρωπέλου, Συνεργάτης-Τεχνικές Υπηρεσίες, Κωνσταντίνος Χαλιορής, Συντονιστής Γενικός Διευθυντής Ο.Α.Κ.Α, Μανώλης Δετοράκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ, Μαρίνα Κουταρέλλη – CEO Communication Lab, Αλέξανδρος-Μάριος Κανδύλης, Αναπληρωτής Διευθυντής Ο.Α.Κ.Α., Χρήστος Χριστακίδης, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Ο.Α.Κ.Α.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ κος Κωνσταντίνος Χαλιορής επεσήμανε: «Βήμα-Βήμα με συνέχεια και συνέπεια, και έχοντας στο πλευρό μας την Διοίκηση αλλά και τους εργαζομένους, φιλοδοξούμε να παράγουμε ουσιαστικό έργο, το οποίο θα μπορούν να απολαύσουν όλοι οι πολίτες αλλά και οι χιλιάδες αθλούμενοι που χρησιμοποιούν καθημερινά τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στο νέο αυτό πλαίσιο θα συνεργαστούμε με την Communication Lab.”

Από την πλευρά της, η CEO της Communication Lab, κα Μαρίνα Κουταρέλλη δήλωσε: “Αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή που θα συνεργαστούμε με το ΟΑΚΑ και ευχαριστούμε πολύ την Διοίκηση και τους εργαζόμενους για την θερμή υποδοχή.»

(από αριστερά προς τα δεξιά) Θανάσης Σπέρτος, Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Κωνσταντίνος Καραμάνος, Συνεργάτης Γενικής Διεύθυνσης, Εύχαρις Ανθρωπέλου, Συνεργάτης-Τεχνικές Υπηρεσίες, Κωνσταντίνος Χαλιορής, Συντονιστής Γενικός Διευθυντής Ο.Α.Κ.Α, Μανώλης Δετοράκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Μαρίνα Κουταρέλλη – CEO Communication Lab, Αλέξανδρος-Μάριος Κανδύλης, Αναπληρωτής Διευθυντής Ο.Α.Κ.Α., Χρήστος Χριστακίδης, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Ο.Α.Κ.Α.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα