Υπηρεσία Drive Up από το Public: Τώρα και για όλα τα σχολικά προϊόντα

Gazzetta team
Υπηρεσία Drive Up από το Public: Τώρα και για όλα τα σχολικά προϊόντα

bet365

Ανέπαφες παραδόσεις στην πόρτα … του αυτοκινήτου σας, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια!

Το Public, #1 προορισμός για είδη τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, προσφέρει την καινοτόμα υπηρεσία Drive Up τώρα και για όλα τα σχολικά προϊόντα. Η υπηρεσία Drive Up επιτρέπει στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους με απόλυτη ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού τους, παραλαμβάνοντας ανέπαφα στην πόρτα… του αυτοκινήτου τους!

Μέσω της υπηρεσίας, το Public «λύνει τα χέρια» των καταναλωτών που θέλουν να παραλάβουν όλα τα σχολικά προϊόντα εύκολα και γρήγορα, ακολουθώντας τρία απλά βήματα:

Βήμα 1: Κάνετε τις σχολικές αγορές σας online στο public.gr ή τηλεφωνικά, επιλέγοντας το κατάστημα από το οποίο θέλετε να παραλάβετε. Η υπηρεσία Drive Up είναι προς το παρόν διαθέσιμη στα καταστήματα Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη και Συγγρού στην Αθήνα.

Βήμα 2: Μόλις η παραγγελία είναι έτοιμη, λαμβάνετε email με την επιλογή Drive Up

Βήμα 3: Πριν φτάσετε στο parking του καταστήματος, καλείτε τον τηλεφωνικό αριθμό που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης και η παραγγελία σας παραδίδεται ανέπαφα και με απόλυτη ασφάλεια, κατευθείαν στο αυτοκίνητό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία, επισκεφτείτε τη σελίδα public.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα