4+1 πράγματα που δείχνουν ότι το καλοκαίρι του 2020 θα φέρει «κάτι καλύτερο»

Gazzetta team
4+1 πράγματα που δείχνουν ότι το καλοκαίρι του 2020 θα φέρει «κάτι καλύτερο»

bet365

Ψάξαμε και βρήκαμε 5 πράγματα που αποδεικνύουν ότι κάτι καλύτερο είναι στα σκαριά.

Ας το παραδεχτούμε. Την άνοιξη που διανύσαμε θα μπορούσαμε να την πούμε και λίγο ιδιόρρυθμη. Η μετά «μένουμε σπίτι» εποχή όμως έχει έρθει και με τον τρόπο της προσπαθεί να μας αποδείξει ότι κάτι κινείται.

Έτσι, αφού βγάλαμε διστακτικά τα κεφάλια μας προς τον ήλιο, περάσαμε το κατώφλι και πατήσαμε στο κανονικό έδαφος, κι όχι το μωσαϊκό και το παρκέ του διαμερίσματός μας, ψάξαμε και βρήκαμε 5 πράγματα που φαίνεται ότι το 2020 θέλει να μας ανταποδώσει φέρνοντας στο καλοκαίρι μας κάτι καλύτερο. ​

1. Μας πήρε τις συναυλίες, μας έφερε τα εναλλακτικά σινεμά.

Έκπληξη και μάλιστα ευχάριστη. Διαφορετικοί κινηματογράφοι και εναλλακτικές προβολές άρχισαν να ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια και να λειτουργούν με ευφάνταστο τρόπο. Drive ins εγκαινιάστηκαν και μας περιμένουν, μπαλκόνια υποδέχονται προβολές για όλη τη γειτονιά, θερινοί κινηματογράφοι διοργανώνουν μικροφεστιβάλ που μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε σε multiscreen και εμείς πολύ χαιρόμαστε που ανακαλύπτουμε μικρά, καθημερινά σημάδια για να γίνονται οι καλοκαιρινές μας νύχτες καλύτερες, ακόμη κι αν μας λείπουν οι συναυλίες μας!

2. Ψάχνουμε για μπλε κι ανακαλύπτουμε το myblu

Λέγεται myblu αλλά δεν είναι μόνο ακόμα ένα μπλε. Πρόκειται για το Προϊόν Νέας Γενιάς της Imperial Tobacco, το πρώτο σε προτιμήσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο, μία συσκευή κλειστού συστήματος που δουλεύει με προγεμισμένες κάψουλες . Αυτό όμως που βάζει το myblu στα 5 πράγματα που δίνουν στο καλοκαίρι μας κάτι καλύτερο είναι η Click & Go χρήση του, το γεμίζεις και φεύγεις, η μόλις μισή ώρα φόρτισής του που ισοδυναμεί με μία μέρα χρήσης, η γκάμα των γεύσεών του σε διάφορες εντάσεις νικοτίνης 1.6%, 0,8% , 0%, τα 5 εντυπωσιακά χρώματα συσκευών του και κυρίως το ότι κάνει το άτμισμα μία μοναδική εμπειρία!

3. Οι δύο νέες γεύσεις myblu Menthol & Mango Apricot μυρίζουν καλοκαίρι

Κυκλοφόρησαν πριν από λίγες μέρες και είναι ξεκάθαρα ό,τι καλύτερο. Οι δύο νέες γεύσεις του myblu Menthol & Mango Apricot έφτασαν την πιο κατάλληλη στιγμή, για να μας δώσουν καλοκαιρινή ώθηση. Το Menthol εντυπωσιάζει με την δροσερή γεύση μέντας και το άρωμα φρεσκάδας. Το Mango Apricot συναρπάζει με την φρουτένια γεύση Μάνγκο-Βερίκοκο και το γλυκό του άρωμα, ενώ η ένταση 1.6% προσφέρει μια έντονη αλλά απαλή γευστική εμπειρία στους ενήλικους ατμιστές. Μας το χρώσταγε η άνοιξη κι ήρθε το καλοκαίρι για να το αδράξουμε!

4. Διακοπές, αυτές οι άγνωστες. Ή όχι;

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και καθόλου απογοήτευση. Όπως και να το κάνουμε, χρειάζεται να σκεφτούμε τις ασφαλείς και εναλλακτικές μας διακοπές. Επομένως, ας το αποδεχτούμε. Το χωριό είναι εξωτικό κι ας βρίσκεται καταμεσής στον κάμπο, το κάμπινγκ και δει το ελεύθερο μοιάζει εξαιρετική ευκαιρία για περιπέτεια και η αναρρίχηση για να βρεθεί απομονωμένη παραλία πρέπει να γίνει must! Kι επειδή σημασία έχει το ταξίδι κι όχι ο προορισμός (ή και τα δύο) το καλοκαίρι του ’20 ας το δούμε σαν ιχνηλάτηση για τις διακοπές του 21!

5. Δικαιολογία #6 και ιδού ο μεγάλος περίπατος

Μα καλά, πόσα «6» να στείλαμε άραγε στο 13033; Οι ανάγκες μας εισακούστηκαν, ειδικά όσοι έπρεπε να κατέβουμε την Κερκύρας και να ανέβουμε την Καυκάσου για να αθληθούμε μέσα στην καραντίνα, και το καλοκαίρι του 20 μας έφερε τον Μεγάλο Περίπατο, για να μπορούμε επιτέλους να περπατάμε ελεύθεροι στην πόλη μας. Προτείνουμε την αποφυγή της γκρίνιας και μία δοκιμή που θα μας πείσει.

 

Τελευταία Νέα