Το Gazzetta στηρίζει τον 9ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο!

Gazzetta team
Το Gazzetta στηρίζει τον 9ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο!

bet365

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναλαμβάνει χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Για να έχει ένας δρομέας καλό αποτέλεσμα στον αγώνα του εκτός από καλή προπόνηση, πρέπει να έχει και σωστή ενημέρωση για όσα αφορούν στην προσπάθειά του.

Γι’ αυτό και ο 9ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος ενώνει φέτος για πρώτη φορά τις δυνάμεις του μ’ έναν όμιλο που κάνει πρωταθλητισμό στην ενημέρωση και την επικοινωνία: τη Liquid Media.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα gazzetta.gr αναλαμβάνει χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, συνεισφέροντας στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της φετινής ένατης χρονιάς την Κυριακή 22 Απριλίου.

Σε μια εποχή που η ανάγκη για σωστή ενημέρωση είναι μεγάλη, η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα μπορεί να καλύψει και τους πλέον απαιτητικούς φίλους.

Tα μηνύματα του Ποσειδωνίου που θα έχει να μεταφέρει το σάιτ σε περισσότερους από 500.000 αναγνώστες καθημερινά είναι άλλωστε πολλά. Κι αυτό γιατί ο πρώτος ιστορικά ημιμαραθώνιος της Αθήνας, επιστρέφει στο Παλαιό Φάληρο, με μια όμορφη ανανεωμένη διαδρομή που επεκτείνονται σε όλον τον Φαληρικό Όρμο, δίπλα στη θάλασσα και ένα πλούσιο πρόγραμμα εξωαγωνιστικών δράσεων!

Σκοπός της πολύπλευρης διοργάνωσης είναι να μεταδώσει το μήνυμα της χαράς του τρεξίματος και την ευαισθητοποίηση για τα θέματα της παχυσαρκίας και του διαβήτη φωνάζοντας «Τρέχω & Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου! Δράση για το διαβήτη και την παχυσαρκία. Τώρα!».

Ανάμεσα, στα επτά συνολικά δρομικά αγωνίσματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, συγκαταλέγεται και ο αγώνας κοινωνικής προσφοράς όπου οι συμμετέχοντες τρέχουν για να ενισχύσουν το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Άλμα» για παιδιά με νοητική στέρηση και αυτισμό, δίνοντας φιλανθρωπική διάσταση στο τρέξιμό τους αλλά και τον Ποσειδώνιο γενικότερα.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον αγώνα μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.poseidon-athenshalfmarathon.com.

 

Τελευταία Νέα