Με καλή ψυχολογία ο Άρης

Με καλή ψυχολογία ο Άρης

Gazzetta team
Με καλή ψυχολογία ο Άρης

bet365

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι (22/09, 5μ.μ.) για το Κύπελλο, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής κι αυτό γιατί λύθηκαν τα θέματα των Σκορδίλη και Πελεκάνου.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» μίλησε για την απόκτηση του Μιχάλη Πελεκάνου και το θέμα του Γάιου Σκορδίλη που λύθηκε: «Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι Κυπέλλου με το Περιστέρι έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, που έχει να κάνει με το γεγονός της απόκτησης του Μιχάλη Πελεκάνου και με τη λύση του προβλήματος που μας βασάνιζε όλο το καλοκαίρι με το θέμα του Σκορδίλη.

Φυσικά και θα έχουμε τις απουσίες των Αμερικανών και του Μιχάλη του οποίου το δελτίο δεν μπορέσαμε να εκδώσουμε λόγω χρόνου, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες που θα παίξουν είναι έτοιμοι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γι’ αυτήν την περίοδο, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο».

Στη συνέχεια τόνισε για τους φιλάθλους: «Περιμένουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας που, αν και θα μας δουν να μην αγωνιζόμαστε πλήρεις, θα πάρουν την πρώτη ιδέα για το τι θέλουμε να πετύχουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα