ΕΠΟ: Ανοιχτή η επιστροφή του Λίντμπεργκ στην ΚΕΔ, συνεδριάζει το Δ.Σ. την Πέμπτη

Δημήτρης Τομαράς
Ο Φρόιντφελντ

bet365

Το άλλοτε μέλος της ΚΕΔ / ΕΠΟ από τη Σουηδία είναι πιθανό να αποτελέσει τον έναν εκ των δύο νέων συνεργατών του Πίτερ Φρόιντφελντ, του καινούριου αρχιδιαιτητή.

Ήταν το 2018 όταν ο Σουηδός Λιφ Λίντμπεργκ θα αποτελούσε το νέο τότε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Διαιτησίας στην ΕΠΟ. Για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2018 η ΚΕΔ θα είχε μόνο ξένους στη σύνθεσή της και ο Σουηδός ήταν ένας εξ αυτών.

Τώρα είναι πιθανή η επιστροφή του ως συνεργάτης του Πίτερ Φρόιντφελντ, με τον Σουηδό νέο αρχιδιαιτητή να ετοιμάζεται να φέρει και ένα ακόμα μέλος στην ΚΕΔ για υπεύθυνο του VAR αντί του Καπέλα. Στο Δ.Σ. της Πέμπτης (που θα αρχίσει στις 10) στην ατζέντα θα υπάρχει ως θέμα η σύνθεση της ΚΕΔ. Στο διοικητικό συμβούλιο θα εγκριθούν και θέματα του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Ένα από αυτά θα είναι η έγκριση του νέο συμβολαίου με τη COSMOTE TV διάρκειας 3 ετών.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα