Novibet Κύπελλο Ελλάδας: Τρία παιχνίδια για την 5η φάση, δεσπόζει το ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος

Δημήτρης Τομαράς
ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος

bet365

Με τη... σουπερλιγκάτη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο να ξεχωρίζει διεξάγονται σήμερα Σάββατο τρεις αγώνες για την 5η φάση στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

Για την 5η φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας η ΕΠΟ έχει ορίσει για σήμερα Σάββατο 3 αγώνες ενώ σε αυτήν τη χρονική περίοδο δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Ξεχωρίζει το ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος ενώ τα άλλα 2 παιχνίδια είναι το Μικρασιατικός - Πανσερραϊκός και το Αχαρναϊκός - Κηφισιά.

Στην 5η φάση με βάση την προκήρυξη συμμετέχουν οι έξι νικήτριες ομάδες από την 3η φάση, οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν άνευ αγώνα και οι 10 ομάδες της Stoiximan Super League 1 (εξαιρούνται οι Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός αλλά και ο ΠΑΟΚ) Στο σύνολο δηλαδή 24 ομάδες. Οι αγώνες είναι μονοί. Το σύνολο των αγώνων είναι 12, δίνοντας 12 προκρίσεις φυσικά. Στην 5η Φάση όπου οι αγώνες είναι μονοί εάν το αποτέλεσμα του αγώνα δεν αναδεικνύει νικητή, τότε εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 6α του Κ.Α.Π. (ημίωρη παράταση και πέναλτι).

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Στάικος, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σόρια και τον Λιάσο λόγω ενοχλήσεων από τις οποίες ταλαιπωρούνται, αλλά και τον Έφορντ, ο οποίος είναι ακόμα ανέτοιμος. Εκτός έμεινε και ο Κύρκος. Στην ομάδα του Βόλου εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιέλης, Ντέλετιτς, Μπαριέντος αλλά και ο νεοαποκτηθείς και ανέτοιμος ακόμα Ντίρεσταμ.

Σε σχέση με τις άλλες ομάδες της Super League 1 που αγωνίζονται σήμερα Σάββατο στην Κηφισιά ο Πάνος Πρίτσας για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του βρίσκεται στην αποστολή της για την αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Πρώτη αποστολή από την άλλη για τον Λαντρ.

Στον Πανσερραϊκό εκτός, για διάφορους λόγους, έμειναν οι Στίνα, Γούλερι, Χοβάν, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Κολομπίνο, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Μασαρίποφ και αυτόματα τα «Λιοντάρια» θα προχωρήσουν σε rotation. Το πρόγραμμα της 5ης φάσης - με βάση τους αγώνες που έχουν ανακοινωθεί - έχει ως εξής:

07/10

15:00: Μικρασιατικός - Πανσερραϊκός

15:00: ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος

15:00 Αχαρναϊκός - Κηφισιά

09/10

15:00: Καμπανιακός - Αστέρας Τρίπολης

17:00: Κισσαμικός - ΟΦΗ

11/10

16:00: Διαγόρας Ρόδου - Παναιτωλικός

Δεν έχουν οριστεί ακόμα

Πανθρακικός / Εθνικός - Γιούχτας εναντίον Ατρομήτου

Λεβαδειακός - Αιολικός / Αναγέννηση Καρδίτσας εναντίον Λαμίας

Προκρίνονται άνευ αγώνα στoυς «16»

Athens Kallithea

Νίκη Βόλου

ΑΕΛ

Στους «16» βρίσκονται ήδη

ΑΕΚ

Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ

Άρης

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα