Πληρώνει τρελά η είσοδος του Ολυμπιακούς στους ομίλους του Europa!

Newsroom
Μπιέλ
Ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασία του και ήδη έχει οριοθετηθεί ο πρώτος στόχος της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Europa League και να παραμείνουν πιστοί στο ραντεβού που τους θέλει τα τελευταία χρόνια να παίζουν αδιάκοπα σε γκρουπ ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες δουλεύουν σκληρά στην Αυστρία και πατάνε γκάζι σε μεταγραφικό και αγωνιστικό τομέα. Έχουν πατήσει… delete στην περυσινή σεζόν και έχοντας πλέον Ισπανούς στο τεχνικό επιτελείο τους έχουν αλλάξει νοοτροπία σε αρκετούς τομείς. Έχει ξεκινήσει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και οι στόχοι έχουν οριοθετηθεί για ποιοτικές ενισχύσεις σε όλες τις νευραλγικές θέσεις.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι το πρώτο εμπόδιο προς τους ομίλους του Europa League στις 10 Αυγούστου θα είναι ο ηττημένος από το ζευγάρι Γκενκ – Σερβέτ. Τόσο απέναντι στους Βέλγους, όσο και απέναντι στους Ελβετούς οι Πειραιώτες είναι στα χαρτιά το φαβορί, όμως το ζητούμενο για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι οι παίκτες του να δείξουν πάνω στο χορτάρι την ανωτερότητά τους. Σε περίπτωση που έρθει η πολυπόθητη πρόκριση κόντρα σε Γκενκ ή Σερβέτ οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν μια ανάσα από τη συμμετοχή τους στους ομίλους και θα έχουν ακόμα δύο ματς στα play offs του Europa League.

Η εικόνα που εμφάνισε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με τη Σλοβάτσκο στην Αυστρία ήταν άκρως ενθαρρυντική. Ο Ισπανός προπονητής αισιοδοξεί για ακόμη καλύτερη συνέχεια, αφού αναμένει τουλάχιστον 5-6 μεταγραφές ενδεκάδας.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League προσφέρεται στο απίθανο, 50!

Τέλος, ανάμεσα στις προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα