Το Gazzetta κληρώνει μοναδικό τριήμερο στην Κύθνο, εσύ ακόμη να πάρεις μέρος;

Newsroom
Το gazzetta κληρώνει μοναδικό τριήμερο στην Κύθνο, εσύ ακόμη να πάρεις μέρος;
Το Gazzetta σας δίνει την δυνατότητα να ξεφύγετε με ένα μαγευτικό τριήμερο στην Κύθνο με πληρωμένα και τα ακτοπλοϊκά! Δείτε πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό!

Τo EmGard Suites Kythnos αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση διαμονής, στο πανέμορφο νησι της Κύθνου. Θα λατρέψετε τη μοναδική θέα στη θάλασσα, αγναντεύοντας από ψηλά το λιμάνι του Μέριχα. Δίνοντας έμφαση και πάθος στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των διακοπών σας, δημιουργήσαμε ένα πολυτελές συγκρότημα από υπόσκαφες σουίτες με luxury υπηρεσίες και εγκαταστάσεις. Ετσι μπορούμε να σας προσφέρουμε πραγματική χαλάρωση, μακριά από τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας, μέσα σε ένα πραγματικά πανέμορφο περιβάλλον.

Τo EmGard Suites Kythnos απέχει περίπου 1χλμ από το λιμάνι της Κύθνου στον Μέριχα, 6χλμ από τη Δρυοπίδα και 5χλμ από τη Χώρα. Πλοία για την Κύθνο αναχωρούν καθημερινά από τον Πειραιά, το Λαύριο, αλλά και άλλα Κυκλαδίτικα νησιά. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης δίπλα στο κατάλυμα, χωρίς ανάγκη κράτησης.

Το gazzetta κληρώνει μοναδικό τριήμερο στην Κύθνο, εσύ ακόμη να πάρεις μέρος;

Με πολύ μεράκι και σεβασμό στο περιβάλλον δημιουργήθηκε στο υψηλότερο σημείο του Μέριχα ένα όνειρο πολλών ετών. Θα θέλαμε με μεγάλη μας χαρά και τιμή να σας διηγηθούμε με μία σύντομη ιστορία για το πώς χτίστηκε εκεί το EmGard Suites. Ο κύριος Μανώλης είναι ένας άνθρωπος με ζεστή καρδιά, συμπόνια και όμορφες αναμνήσεις από το νησί της Κύθνου. Από τα παιδικά του χρόνια συνήθιζε να επισκέπτεται το σημείο αυτό πάνω από τον Μέριχα, καθώς εκεί ήταν τα χωράφια και τα ζώα, που φρόντιζε μαζί με τον παππού του. Όσο περνούσαν οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, τόσο περισσότερο αγαπούσε αυτό το μέρος και ονειρευόταν πάντα να έχει το δικό του σπίτι εκεί, για να μπορεί κάθε μέρα να αναπολεί τις παιδικές του στιγμές και να γαληνεύει με τις εικόνες και τα αρώματα της φύσης. Περνούσαν τα χρόνια και ο κύριος Μανώλης σκεφτόταν πώς να εκπληρώσει αυτή την επιθυμία του να χτίσει το σπίτι του. Μέχρι που το όνειρο έγινε πραγματικότητα το 2020 και κατάφερε να δημιουργήσει τα πολυτελή αυτά υπόσκαφα κτίρια, όπου όχι μόνο θα μένει ο ίδιος, αλλά όσο γίνεται περισσότεροι φιλοξενούμενοι, για να απολαμβάνουν όσα ο ίδιος θεωρεί ευτυχία στη ζωή. Σήμερα, με το όνομα EmGard αποκαλεί το πάντρεμα του φυσικού και μοντέρνου χώρου, ο οποίος υπόσχεται να χαρίσει αυθεντικές στιγμές στους επισκέπτες του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα