ΓεροΓιοβάισα: Ωρα ντέρμπι, ώρα ματσάρας!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ωρα ντέρμπι, ώρα ματσάρας!

bet365

Ωρα για ματσάρα, ώρα για τον πιο ψύχραιμο! Φενέρ και Ολυμπιακός σε παιχνίδι αποδείξων και ο γεροΓιοβάισα κάνει τις επιλογές του.

Ωπααααα! Τι καλαθάρα έβαλες παιχτούρα, θύμισες Γιοβάισα, ναι, τον θρυλικό Σεργκέι από το Ανικστσιάι. Κώστα Σλούκα έγραψες ιστορία και τρέλανες τη μπασκετική Ευρώπη! Πάμε στη σημερινή ματσάρα και είμαι σίγουρος πως η εξέλιξη θα μας εκτοξεύσει. Την Τετάρτη βρεθήκαμε στη ζώνη του απρόβλεπτου και του απροσδόκητου, της τρέλας! O Oλυμπιακός έκανε το δεύτερο, το πιο... αγχωτικό και μετέφερε όλη την πίεση στο στρατόπεδο των Τούρκων. Το σκορ δεν θεωρώ πως θα ξεφύγει, ωστόσο θα στηρίξω επιλογές όπως το +6.5 των «ερυθρολεύκων», αλλά και το Under 164,5.

Ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει άμυνα, ναι, αυτή που «έπνιξε» κάθε μεγάλο αντίπαλο στη φετινή σεζόν. Εχω την αίσθηση, πως απόψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει ακόμα περισσότερους πρωταγωνιστές. Παπανικολάου Over 3.5 ριμπάουντ, Γουόκαπ Οver 7.5 πόντοι. Θα επιστρέψω στον αρχηγό και το Over 10.5 σε πόντους και Ριμπάουντ είναι η επιλογή μου.

Θα παλέψει η Φενέρ και θα βγουν μπροστά όσοι μπορούν να αντέξουν την πίεση. Ο Γκούντουριτς είναι ένας από αυτούς και το Οver 10.5 πόντοι είναι καλή επιλογή. Πάμε με αυτά τα λίγα και ραντεβού στους... τελικούς της Κυριακής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα