ΓεροΓιοβάισα: Τετάρτη των... αποδείξεων!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Τετάρτη των... αποδείξεων!

bet365

O γεροΓιοβάισα έπαιξε ωραία μπαλίτσα την Κυριακή κι ετοιμάζεται σε αυτή την... τρελή Τετάρτη να εκτοξευθεί!

Παράπονο δεν έχετε... Under 2.5 το ντέρμπι της Λεωφόρου για τους μη τολμηρούς και δυο σούπερ σημεία στο Ανφιλντ με τρομερές αποδόσεις. Είναι στα χάι του ο γεροΓιοβάισα και η άνοιξη τον εκτοξεύει. Tετάρτη... πάρτι και σήμερα, αφού γίνεται πανικός παντού, από Ελλάδα μέχρι Ιταλία και από Αγγλία μέχρι... EuroLeague. Πάμε σύντροφοι, πάμε με φόρα!

Αρχή με μπάσκετ και Φενέρ - Ολυμπιακός! Oι Πειραιώτες... κόλλησαν στο τέλος και η Φενέρ πήρε μια μεγάλη νίκη. Πλέον, έχει τη μπάλα στο γήπεδο, αν και οι «Ερυθρόλευκοι» ξέρουν στα δύσκολα να αντιδρούν. Ματς ειδικών αποστολών το σημερινό και ο Σακιέλ ΜακΚίσικ θα πάρει χρόνο και προσπάθειες. Του αρέσουν οι «καυτές» έδρες και το Οver 8.5 πόντοι προσφέρεται στο 2.00. Ο Φαλ είναι έτοιμος να κυριαρχήσει και στις δυο μπασκέτες και το Over 5.5 ριμπάουντ τιμάται στο 1.83. Ο Γκούντουριτς πήρε τα πάνω του και συνδυασμός πόντοι και ριμπάουντ Οver 14.5 είναι στο 2.00.

Oλα για όλα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ! Μονόδρομος η νίκη και στη Λεωφόρο καλείται να αποδείξει πως είναι το απόλυτο αφεντικό. Με απουσίες και οι δυο ομάδες, ωστόσο το κίνητρο θα παίξει σημαντικό ρόλο. Κατάμεστο το γήπεδο και οι «πράσινοι» εύκολα ή δύσκολα μπορούν να πάρουν τρίποντο για... τίτλο. Στο 1.72 ο άσος!

Κλέίνουμε την τριπλέτα με τον άσο της Γιούβε. Διαδοχικές γκέλες, αλλά πρέπει να μπει και φρένο, μιας και οι ανταγωνιστές δεν θα χάνουν συνέχεια. Επικίνδυνη η Λέτσε, αλλά η «Μεγάλη Κυρία» έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Στο 1.55 ο άσος για σεντόνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα