Τα γκολ πληρώνουν στην πιο κρίσιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Newsroom
Πινέδα
Οι προσφορές της Novibet για τα σημερινά παιχνίδια.

Η αγωνία για τον τίτλο φτάνει στην κορύφωσή της, με την 7η αγωνιστική των Playoffs να περιλαμβάνει το απόλυτο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ που θα κρίνει τον τίτλο στη SuperLeague.

Ιδού η Λεωφόρος, ιδού και ο τίτλος για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που τίθενται αντιμέτωποι (20:00) στο ντέρμπι που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο ποσοστό τον φετινό πρωταθλητή!

Οι δύο διεκδικητές βαδίζουν χέρι-χέρι (75 βαθμοί έκαστος) και στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των Playoffs είτε θα λύσουν τις διαφορές τους εφόσον προκύψει νικητής, που θα έχει και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία,είτε θα παρατείνουν την αγωνίαγια την κούπα σε ενδεχόμενη ισοπαλία, με 3 στροφές να απομένουν.

Στα φετινά τους παιχνίδια μοιράστηκαν οι νίκες στην κανονική περίοδο (2-1, 1-0), ενώ «λευκή» ισοπαλία (0-0) είχε το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (13 γκολ), ενώ η ΑΕΚ ακολουθεί με 16. Στο 2.65 το Under 1.5 στη Λεωφόρο, σε ένα ντέρμπι πολύ λεπτών ισορροπιών.

Ντέρμπι, όχι με αντίστοιχη βαθμολογική σημασία, αλλά γοήτρου θα γίνει στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (20:00).

Ο «δικέφαλος του Βορρά» με 60 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ οι «κίτρινοι» στην 5η με 47. Το 1-2 του πρώτου γύρου με ανατροπή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν το πρώτο παιχνίδι μεOver&Goal/Goalέπειτα από 8 αναμετρήσεις και στις δύο έδρες με Under&NoGoal.

Αυτή τη φορά το βαθμολογικό κίνητρο απουσιάζει. Ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί γκολ και στα 6 παιχνίδια των Playoffs (13 συνολικά), ενώ ο Άρης 9 αντίστοιχα σε 5/6 αγώνες του μίνι πρωταθλήματος. Σε απόδοση 2.10 το Goal/Goal στην Τούμπα.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο (20:00). Οι Πειραιώτες θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών (2-0 από Παναθηναϊκό, 1-3 από ΑΕΚ, 2-1 από Άρη), το πλέον αρνητικό από το 2017.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα