Ο ΟΠΑΠ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού με τα παιδιά και τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη

Newsroom
dgbfg
Μια ξεχωριστή προπόνηση στην Αθλητική Ακαδημία ΟΠΑΠ «Δάφνη Δαφνίου».

Για άλλους σημαίνει χαρά, για άλλους διασκέδαση, για άλλους υγεία και για άλλους υγιής ανταγωνισμός. Ο αθλητισμός μπορεί να οριστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να προκαλέσει διαφορετικά συναισθήματα σε κάθε άνθρωπο.

Ο ΟΠΑΠ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και την παιδική ομάδα μπάσκετ της Αθλητικής Ακαδημίας ΟΠΑΠ της Δάφνης Δαφνίου, αναζητώντας τι σημαίνει αθλητισμός στο μυαλό των παιδιών. Ο πρώην διεθνής με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ και Σύμβουλος του προγράμματος “Big Greeks” της ΕΟΚ βρέθηκε σε μια προπόνηση των παιδιών και μίλησε μαζί τους για τα οφέλη του αθλητισμού.

Δείτε το βίντεο:

Ο ΟΠΑΠ στηρίζει το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού

Ο ΟΠΑΠ, που αποτελεί τον μεγαλύτερο υποστηρικτή του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, υλοποιεί, μεταξύ άλλων, και το πρωτοποριακό πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Μέσω αυτού, υποστηρίζονται 128 ποδοσφαιρικές ακαδημίες και 50 ακαδημίες μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτές συμμετέχουν συνολικά 18.000 παιδιά, τα οποία λαμβάνουν αθλητικό εξοπλισμό και προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, ενώ έχουν και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Επιπλέον, το πρόγραμμα διαθέτει την πλατφόρμα Sports Academies Online, μέσω της οποίας, τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους, έχουν πρόσβαση σε ειδικό επιστημονικό υλικό για θέματα που αφορούν πολλά ιατρικά πεδία.

dfdfd

Σκοπός των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ είναι να διασφαλίσει ότι οι σημερινοί μικροί αθλητές θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι αύριο και ότι το μέλλον του Ελληνικού αθλητισμού στηρίζεται σε γερές βάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα