Η Puma στηρίζει έμπρακτα το γυναικείο αθλητισμό και μοιράζει στους συμμετέχοντες του 1ου Gwomen Συνεδρίου στην Ελλάδα δωροεπιταγές αξίας 100€

Newsroom
Η Puma στηρίζει έμπρακτα το γυναικείο αθλητισμό και μοιράζει στους συμμετέχοντες του 1ου Gwomen Συνεδρίου στην Ελλάδα δωροεπιταγές αξίας 100€
Το πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό από το Gwomen, το γυναικείο project του Gazzetta.gr ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να παρακολουθήσει τις συζητήσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων του αθλητισμού, σε ένα πλαίσιο γιορτής για τη γυναίκα και την προσφορά της στον αθλητισμό. Ελληνίδες και ξένες πρωταθλήτριες, εμβληματικές μορφές του γυναικείου αθλητισμού, μεγαλύτερη αλλά και νέα γενιά, συνομίλησαν, κατέθεσαν την πραγματικότητά τους, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και όλες μαζί έχουν στόχο να εμπνεύσουν και να ενισχύσουν με τη δική τους υπόσταση τον χώρο του γυναικείου αθλητισμού για ένα καλύτερο αύριο.

gsummit

Με την μεγάλη υποστήριξη του Ομίλου Fais Group και συγκεκριμένα της Puma, στα πλαίσια του Συνεδρίου διοργανώθηκε ένας διαγωνισμός για όλους τους συμμετέχοντες που προμηθεύτηκαν εισιτήρια και μπήκαν αυτόματα στην κλήρωση για να διεκδικήσουν 3 δωροεπιταγές αξίας 100€ για προϊόντα Puma.

gwsummit

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του Συνεδρίου διατέθηκαν στην κάλυψη εξόδων της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Α.Ο.Φ. Πορφύρας και του Jumpball Αγάπης μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ» και του Eleven Campaign.

Οι μεγάλοι νικητές της κλήρωσης:

1. Ξανθίππη Σαββίδου

2. Κωνσταντίνα Ζιντίνη

3. Cathy Fakinou

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Οι νικητές έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω email για τη χρήση της δωροεπιταγής τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα