Γερο-Γιοβάισα: Πω πω, κάτι ντέρμπι!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Πω πω, κάτι ντέρμπι!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα απολαμβάνει τις πιο δροσερές, πρώτες μέρες του φθινοπώρου και τα μεγάλα ντέρμπι στην Ευρώπη κερδίζουν το ενδιαφέρον του γι' αυτό το Σαββατοκύριακο.

Καλημέρα σας φίλοι μου!

Ομολογώ πως από την Παρασκευή είχα ρίξει τη ματιά μου στο πρόγραμμα του διημέρου, αλλά τώρα που ξημέρωσε το Σάββατο, δεν κρατιέμαι! Τι ωραία ματς! Και τι ωραία που έχει δροσίσει πλέον και κοιμάσαι σαν άνθρωπος! Γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη με τις κιλοβατώρες, οπότε ας βγάλουμε τα σεντόνια να είναι εύκαιρα γιατί μετά τις 03:00 το χάραμα, ψιλοχρειάζονται!

Και μην βιαστείτε να πείτε “καλά ρε ψηλέ, στη Ρωσία δηλαδή τι κάνεις;”! Ναι, είμαι από τους τύπους που κρυώνουν!

Και γι' αυτό έρχονται τα «καυτά» ντέρμπι να μας ζεστάνουν και την ψυχή με τη μπαλάρα, αλλά... και την τσέπη.

Ξεκινάμε από την αγαπημένη μου Premier League, όπου πραγματικά κανείς δεν μπορεί να δώσει ελπίδα στην Έβερτον για το ματς με τη Λίβερπουλ. Είναι πολύ κακή η ομάδα του Λάμπαρντ, ο οποίος θα έχει βέβαια τον Νιλ Μοπέ διαθέσιμο αυτή τη φορά. Οι «κόκκινοι» ναι μεν δεν διανύουν εξαιρετικά φεγγάρια, ζορίστηκαν και με τη Νιούκαστλ, αλλά η νίκη στο φινάλε θα δώσει αέρα για τη μεγάλη «μάχη» της πόλης στο «Γκούντισον Παρκ». Η αλήθεια, πάντως, είναι πως η ομάδα του Κλοπ δέχεται συνεχώς γκολ από τους αντιπάλους της, εξαιρουμένης της αναμέτρησης με την Μπρέντφορντ και το Goal/Goal στο ντέρμπι εντοπίζεται στο 1,82.

Την Κυριακή η τρομερά ανεβασμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την απόλυτη Άρσεναλ σε ένα τρομερό παιχνίδι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» σοβαρεύονται έχοντας τρεις διαδοχικές νίκες, οι «κανονιέρηδες» είναι πρωτοπόροι με το 5x5 και πολύ μεγαλύτερη σημασία αποκτά το γεγονός πως οι παίκτες του Αρτέτα έχουν μάθει ν' αντιδρούν σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Αν λάβω υπόψιν μου το δίδυμο των Βαράν και Λισάντρο στην άμυνα της Γιουνάιτεντ, παρά την δύναμη των Λονδρέζων στο σκοράρισμα, θα ρισκάρω με το Under 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,05.

Στη Σκωτία έχουμε Old Firm! Και μπορεί ο αντίκτυπος αυτού του μεγάλου παιχνιδιού να μην είναι τόσο ισχυρός έξω από τα βρετανικά όρια, όμως, δεν παύει ν' αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ματς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και πάντοτε όλοι να δείχνουμε ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Άλλωστε, υπάρχει και ο Γιώργος Γιακουμάκης σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια με τη φανέλα των «καθολικών», οπότε οι ματιές για τους Έλληνες φιλάθλους είναι αρκετές. Η αρμάδα του Ποστέκογλου έχει ξεκινήσει τρομερά τη σεζόν, αν και τα τελευταία πέντε ντέρμπι έχουν παρουσιάσει μια κάποια ισορροπία με δυο νίκες για την Σέλτικ, δυο ισοπαλίες και μια νίκη για τους «διαμαρτυρόμενους». Μετά το 9-0 επί της Νταντί Γιουνάιτεντ οι γηπεδούχοι στο Celtic Park παρουσιάζονται ως φαβορί σήμερα, με τη νίκη τους να πληρώνει στο 1,90.

Στην Ιταλία το Μιλάνο φωτίζεται με την μονομαχία της Μίλαν με την Ίντερ με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα του Στέφαο Πιόλι. Οι Πρωταθλητές της χώρας είναι αήττητοι μέχρι στιγμής, οι «νερατζούρι» όμως βρίσκονται σε περίοδο φόρμας και έχουν μετρήσει 9 γκολ, με τη Νάπολι να είναι η μοναδική που έχει περισσότερα (10). Εδώ η δύναμη των φιλοξενούμενων στη γραμμή κρούσης με σπρώχνει κάπως περισσότερο από το X του ντέρμπι και το Over 1,5 τέρματα για την Ίντερ βρίσκεται στο 2,20!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα