Η Ρέιντζερς επέστρεψε και δεν αφήνει την ευκαιρία...

γεροΓιοβάισα
Kύπελλο UEFA, η μεγάλη μου αγάπη, Ρέιντζερς η ομάδα που έπαιξε το πιο παθιασμένο ποδόσφαιρο. Αν βλέπω νικητή απόψε; Φυσικά...

Kύπελλο UEFA, η μεγάλη μου αγάπη. Δε μου αρέσει η λάμψη, είμαι αγνός φίλαθλος, τρελαίνομαι για την ουσία! Και το Kύπελλο UEFA ήταν η αδυναμία μου. Η αλλαγή σε Εuropa League δε με... τρέλανε, όμως παραμένω πιστός στις παλιές αγάπες. Ματσάρα στη Εuropa City, εκεί όπου αισθάνεσαι δέος για τα όσα κατάφερε η Σεβίλλη. Το ζευγάρι δεν το λες και το πιο εμπορικό, αλλά κουβαλάει ιστορία, τίτλους και χιλιάδες πιστούς οπαδούς! Άιντραχτ vs Ρέιντζερς και ο παράδεισός του είναι το Σάντσες Πιθχουάν! Είναι ο τρίτος ευρωπαϊκός τελικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης– έχασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1960 από τη Ρεάλ Μαδρίτης προτού νικήσει την Γκλάντμπαχ για να κατακτήσει το Κύπελλο UEFA το 1980.

Η Ρέιντζερς είναι η πρώτη σκωτσέζικη ομάδα που φτάνει στον τελικό μιας μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά την... ίδια τη Ρέιντζερς στο Κύπελλο UEFA της σεζόν 2007-08. Οι «Προτεστάντες» έχουν φτάσει σε πέντε ευρωπαϊκούς τελικούς, όσους και κάθε άλλη ομάδα της Σκωτίας αθροιστικά. Δέλεαρ η κούπα, ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο η θέση στο Champions League, όμως ο θρόνος χωράει έναν! Η Ρέιντζερς παίζει ένα ποδόσφαιρο που... διαλύει κάθε οικονομική ανισότητα και όχι μόνο. Είναι σαν να νιώθει πως δεν έχει κανέναν περιορισμό ή εμπόδιο. Στηρίζω το διπλό των Τζερς στο 3.25 και το Οver 2.5 στο 2.06!