Στο Τόκιο η Εθνική ομάδα σόφτμπολ της Αυστραλίας (vid)

Στο Τόκιο η Εθνική ομάδα σόφτμπολ της Αυστραλίας (vid)

bet365

Την πρώτη άφιξη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχαμε στο Τόκιο, με την Εθνική ομάδα σόφτμπολ της Αυστραλίας.

Τι και αν μόλις μπήκαμε στον Ιούνιο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν στις 23/7; Ήδη η πρώτη αποστολή βρίσκεται στο Τόκιο. Συγκεκριμένα στην Ιαπωνία έφτασε την Τρίτη η Εθνική ομάδα σόφτμπολ τις Αυστραλίας. Για να βρεθεί στο Τόκιο η συγκεκριμένη αποστολή, αρχικά όλα τα μέλη εμβολιάστηκαν, ενώ έκαναν και τα σχετικά τεστ τα οποία ήταν αρνητικά.

Στις πρώτες της δηλώσεις μια από τις αθλήτριες της Αυστραλίας, Τζέιντ Γουόλ ανέφερε σχετικά: «Γνωρίζουμε ότι θα υποβληθούμε σε πολλά τεστ για κορονοϊό, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Θέλουμε να λάβουμε όλες τις πιθανές προφυλάξεις για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά μας, αλλά και όλων με όσους θα έλθουμε σε επαφή κατά την διάρκεια της διαμονής μας».

Η Εθνική Αυστραλίας αρχικά θα εγκατασταθεί στην πόλη Ότα που απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από το Τόκιο και στις 17 Ιουλίου θα επιστρέψει στο Ολυμπιακό Χωριό, καθώς στις 21 Οιουλίου δίνει τον πρώτο της αγώνα, δύο μέρες πριν την τελετή έναρξης των αγώνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα