Παναθηναϊκός: Ο Αλεξανδρόπουλος ήθελε να μείνει και το απέδειξε!

Παναθηναϊκός: Ο Αλεξανδρόπουλος ήθελε να μείνει και το απέδειξε!

Παναθηναϊκός: Ο Αλεξανδρόπουλος ήθελε να μείνει και το απέδειξε!

bet365

Οι κρούσεις που δεν συζήτησε καν, η άμεση συμφωνία για παραμονή και το μοναδικό δέσιμο που έχει με τον Παναθηναϊκό. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος απέδειξε και την εκτός γηπέδου ωριμότητά του!

Όταν ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα πρώτα βήματα διαδικασίας ανόδου, εξέλιξης και τοποθέτησής του στην αγορά του ποδοσφαίρου με συνθήκες απόλυτα ευνοϊκές για τον ίδιο, η διαχείριση της κατάστασης απαιτεί αξιολόγηση των δεδομένων, μεγάλη προσοχή και ωριμότητα. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα, ειδικά στον Παναθηναϊκό, όπου νεαροί παίκτες... τυφλώθηκαν είτε από το όνομα ευρωπαϊκών ομάδων είτε από τα χρήματα και δεν κατάφεραν να δουν την σωστή διάσταση των πραγμάτων, τα ασφαλή βήματα για το άμεσο επαγγελματικό τους μέλλον. Με αποτέλεσμα να κάνουν βήματα πίσω, αν και φυσικά έχουν μπροστά τους αρκετά χρόνια για να διορθώσουν τα λάθη τους. Χαρακτηριστικότατα παραδείγματα;

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης που ως δανεικός από την Ίντερ στην Σίντ Τρούιντεν αγωνίστηκε δύο λεπτά σε όλη την σεζόν ή και ο Βασίλης Ζαγαρίτης που άφησε την βασική θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας των πρασίνων, για το 90 λεπτά συνολικά στην Πάρμα, η οποία υποβιβάστηκε στην Serie B!

H εξαιρετική φουρνιά των γεννημένων το 2001 μπορεί να έχασε αρκετά από τα πιο διαλεχτά μέλη της, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής με την κατά γενική ομολογία μεγαλύτερη προοπτική θα συνεχίσει να φορά την φανέλα με το τριφύλλι τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια!

To next big thing του Παναθηναϊκού!

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, το πιο σημαντικό σε εξέλιξη ποδοσφαιρικό project του συλλόγου, συμφώνησε για νέο συμβόλαιο και απέδειξε στην πράξη τα όσα έλεγε στα λόγια εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση με την παραμονή του στον σύλλογο. Ο 20χρονος μέσος εκτός από την ωριμότητα που βγάζει πάνω στο χορτάρι, είναι αρκετά σοβαρός, ώριμος και κατασταλλαγμένος έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Γεγονός που θα τον βοηθήσει στην συνέχεια της καριέρας του.

Το τελευταίο διάστημα, απολύτως λογικά, οι εμφανίσεις του μπήκαν στο μικροσκόπιο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι περίμεναν στην... γωνία, ένα ενδεχόμενο ᾽᾽ναυάγιο᾽᾽ στις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Ο μικρός, όμως, δεν μπήκε ούτε στην διαδικασία να σκεφτεί, να συζητήσει, να βάλει έστω στο πίσω μέρος του μυαλού του, το να φύγει τώρα από το Τριφύλλι. Γιατί;

  • Επειδή έχει καταλάβει, έχει πειστεί, έχει κατανοήσει το πόσο σημαντικός είναι για τον σύλλογο. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον έχουν περιβάλλει με τεράστια εμπιστοσύνη και του δείχνουν σε κάθε ευκαιρία πως πάνω στα χαρακτηριστικά του, πάνω στις δικές του αρετές, πάνω στην δική του βελτίωση, θα χτιστεί η μεσαία γραμμή της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Όλα αυτά μετουσιώθηκαν και στην νέα σύμβαση του διεθνή άσου. Το Τριφύλλι έκανε τον Αλεξανδρόπουλο να νιώσει σημαντικός και πάνω από όλα, τον έκανε να αισθανθεί σίγουρος για την εξέλιξη που θα έχει παραμένοντας στο πράσινο στρατόπεδο.
  • Επειδή ο Αλεξανδρόπουλος έχει ένα μοναδικό δέσιμο με τον Παναθηναϊκό. Δεν το έχει κρύψει, δεν είναι μυστικό, το διαπίστωσαν άπαντες με εκείνο το φιλί στο Τριφύλλι, στο περσινό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ποιότητα του παιδιού αυτού είναι εμφανές πως κάποια στιγμή θα περάσει τα ελληνικά σύνορα για ένα πρωτάθλημα της πρώτης ταχὐτητας. Είναι αναπόφευκτο. Μέχρι τότε, όμως, μέχρι να έρθει η ώρα να ανοίξει τα φτερά του, θέλει να αποτελέσει κομμάτι της αναγέννησης του Παναθηναϊκού, κομμάτι της επιστροφής στην κανονικότητα του συλλόγου, κάτι που άπαντες ευελπιστούν να συμβεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα