Μου αρέσει... ρε Gazzetta!

Μου αρέσει... ρε Gazzetta!

bet365

Ακόμα μια καινοτομία του gazzetta.gr ήρθε για να κάνει τον σχολιασμό σας ακόμα πιο ευχάριστο. Σας παρουσιάζουμε σχόλια που εσείς ξεχωρίσατε αυτές τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής του.

H ευκαιρία, να ξεχωρίσετε τα σχόλια που σας αρέσουν, είναι στα χέρια σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να φτιάξετε τον σχολιασμό όπως η πλειοψηφία από εσάς επιθυμεί. Εμείς για ακόμα μια φορά σας παρουσιάζουμε αυτά που σας άρεσαν περισσότερο αυτές τις πρώτες ημέρες εφαρμογής και αναμένουμε τα like σας ώστε να πάρετε όλοι θέση στο blog μας.

Μέσι: 5 λόγοι για να πάει στην Τσέλσι

Το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Μπαρτσελόνα έκανε τον ευρωπαϊκό τύπο να αρχίσει τις συζητήσεις. Η Τσέλσι καραδοκεί και εσείς το συζητάτε στο κείμενο του Γιώργου Κοντογεώργη.

realezos

12:28 | 17-01-2015

5 λόγοι για να φύγει, άλλα και 50 λόγοι για να μείνει!!
Νομίζω πως η πιο ασφαλής επιλογή για τον Μεσι θα ήταν η Μπαγερν του Πεπ, αν είχε την οικονομική δυνατότητα και θέληση να τον αποκτήσει.
Από εκεί και πέρα, ένας Μεσι με όρεξη για δουλειά και υγιής, όπου και αν πάει θα κάνει πλάκα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να τερματίσει σεζόν με κάτω από 40 γκολ-ασσιστ(σε όλα τα παιχνίδια εννοώ)
Μονό κάτι ταγάρια που κόβουν καριέρες, μπορούν να τον σταματήσουν.

26

REDONDO

13:08 | 17-01-2015

Κύριε Κοντογεώργη αυτό το άρθρο είναι (με όλο τον σεβασμό) σαν τις προβλέψεις του Χορταρέα.

1ον: Να δείξει τι; και το σημαντικότερο σε ποιόν, όποιος έχει ένα δράμι μυαλό καταλαβαίνει οτι παίζει να είναι στην 10άδα των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών ever. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανένα.

2ον: Με όποιον προπονητή δουλέψει το ίδιο θα είναι.....Ακόμα και με τον Δανιήλ σε ομάδα τοπικού θα είναι αστέρι.

3ον; Ε...και

4ον; Θα τον πλαισιώσουν άλλοι...μπορεί λιγότερο ταλαντούχοι αλλά δεν τον βρίσκω σοβαρό λόγο αποχώρησης

5ον: Χωρίς πλάκα......αυτό;;;;;

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως τα όσα γράφω είναι γνώμη ΜΟΥ και δεν σημαίνει οτι είναι σωστά η λάθος, σε δημοκρατικό φόρουμ είμαστε και ο κάθε ένας λέει ότι θέλει.

21

Σεμνά, ταπεινά και ζόρικα ο Αντετοκούνμπο!

Η καταπληκτική πορεία του Αντετοκούνμπο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ούτε στα θετικά αλλά ούτε αρνητικά. Εσείς δείχνετε ότι όλοι οι Έλληνες είναι υπερήφανοι για αυτό το παιδί.

PaulTD

19:17 | 18-01-2015

Το παλικάρι έχει κουβαλήσει και την Σημαία στο NBA. Εσείς οι Ελληνάρες τι έχετε κάνει; Την ανυψώσατε στο υπόγειο της μαμάς;
Ντροπή να μην τον αισθάνεστε αδερφό σας.
Τιμή ένας άνθρωπος ταπεινός, εργατικός και σωστός να επιλέγει την Πατρίδα σου ως Πατρίδα του και να την τιμάει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ούτως ή άλλως έχει λάβει την Ελληνική παιδεία(όση έχει απομείνει). Ακόμα και τα Αγγλικά τα μιλάει με Ελληνική προφορά.

25

ναι με ακούτε

17:39 | 18-01-2015

το παιδί δεν έχει ελληνική καταγωγή, έχει όμως ελληνική παιδεία και μεγάλωσε στην Ελλάδα.. Έλληνας είναι.

26

Αντετοκούνμπο: «Μήπως να έστελνα στην Ιρίνα Σάικ;»

Και πάλι ο Γιαννάκης αλλά για άλλο λόγο. Δεν δίστασε να προταθεί για νέος έρωτας, της φρεσκοχωρισμένης Ιρίνα Σάικ. Οι προτάσεις από τους αναγνώστες μας για να ... την ρίξει πολλές! Γιάννη καλή επιτυχία!

Kra_3

13:35 | 19-01-2015

Στείλε της άλλα όχι απλό μήνυμα....εικονομήνυμα!!!!!!!το έπιασες το υπονοούμενο Γιαννάκη έτσι;;;

34

Κρόιφ: «Δεν μπορώ να πάρω τη FIFA στα σοβαρά, πια»

Ο Κρόιφ δεν συμφώνησε με την επιλογή της FIFA να δώσει την «Χρυσή Μπάλα» στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είχατε τις αντιδράσεις σας.

internazionale milan

20:43 | 19-01-2015

Άλλαξε άθλημα γρήγορα... πολύ λίγος ο Κρόιφ να λέει για έναν κύριο Κριστιάνο...γελάνε και οι πέτρες με αυτά που λες ....προφανώς είσαι 16-17 το πολύ???

12

PAOK TIRNAVOS

14:59 | 19-01-2015

Ο άλλος λέει το Κρόιφ μυρωδιά...
Κέντημα,πλέξιμο με βελονάκι,μοντελισμός και και...
Τόσα πράγματα έχει φίλε ασχολήσου με κάτι άλλο άστο το ποδόσφαιρο αν λες τον μεγάλο Κρόιφ έτσι

14

Λίβερπουλ- Τσέλσι

Η Λίβερπουλ έδειξε δείγματα ανασύνταξης σε συνδυασμό με όμορφο ποδόσφαιρο και αυτό εκτιμήθηκε από τους φίλους της ομάδας.

Steven_Kenny

23:59 | 20-01-2015

Μπράβο ρε μάγκες!! Είναι η πρώτη φορά φέτος που βλέποντας την ομάδα το μυαλό μου γέμισε αισιόδοξες σκέψεις και η καρδιά μου περηφάνια. Είναι το πρώτο πραγματικά καλό μας παιχνίδι από όταν χτύπησε ο Στάριτζ, σήμερα δείξαμε αρκετά από τα στοιχεία που μας ανέδειξαν πέρσι. Δεν υστέρησε κανείς, πραγματικά. Η τριάδα πίσω άριστη, ο Μορένο θετικός, ο Μάρκοβιτς που είχε και τον Αζάρ από την πλευρά του εξαιρετικός, ο Λούκας ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ, ο Κουτίνιο σταθερά κορυφαίος στα τελευταία παιχνίδια, ο Στέρλινγκ τους έκανε πλάκα από την αρχή μέχρι το 90’, ο Χέντερσον πολύτιμος και ο παλιός καλός αρχηγός που όλοι ξέρουν αλλά κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.
Εκεί λοιπόν που όλα μοιάζουν χαμένα, εκεί που μας κάνει χαβαλέ η Μπέρνλι, η Σάντερλαντ και η Βίλλα, εκεί που αναρωτιέσαι αν θα σωθούμε και φέτος, ξεκινάει το τραγούδι από το Κοπ και ξαφνικά όλα αλλάζουν, η ομάδα πετάει φωτιές και πατάει κάτω τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Μιλάμε για ποδοσφαιρικά ανεξήγητα πράγματα, που μόνο σε τεράστιους συλλόγους μπορεί να συμβούν.
ΥΓ. Επίδοξους Πρωταθλητές να πατάνε μία φορά στην περιοχή του αντιπάλου, να παίζουνε πίσω από την σέντρα πετώντας την μπάλα μπροστά και να κάνουνε καθυστερήσεις από το 20’ πρώτη φορά ματαβλέπω. Όσους Ντιέγκο Κόστα, Φάμπρεγας και Αζάρ να αγοράσετε, όσο χρήμα κι αν ξεπλύνει ο Ρώσος, όσα mind games και αν κάνει ο Μουρίνιο μέσα στο Άνφιλντ θα παίζετε μια ζωή ταμπούρι μην ξέροντας από πού να φυλαχτείτε, πάρτε το απόφαση. Ο Αζάρ ακόμα βουτάει και ο Κέιχιλ ακόμα ψάχνει τον Στέρλινγκ..

18

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το ωραιότερο κορμί της χώρας!

Στο αφιέρωμα για την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου συμφωνήσατε όλοι για το πολύ γυμνασμένο κορμί που διαθέτει αλλά... τις δώσατε και τις συμβουλές σας ώστε να γίνει τέλεια.

aris kai den ei...

21:46 | 19-01-2015

Οι γραμμές το κορμιού της είναι τέλειες!
Αλλά ρε κοριτσάρα μου, έλεος! Αντί για 500 κοιλιακούς την ημέρα, κάνε 100!
Δεν είναι ότι καλύτερο για έναν άντρα να χαϊδεύει τον Ρόκυ Μπαλμπόα!

23

Κλείνει Οντεργκαρντ η Ρεάλ!

Το νέο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου διάλεξε τελικά την Ρεάλ Μαδρίτης να δημιουργήσει την καριέρα του και αυτό έκανε χαρούμενους τους φίλους της ομάδας.

Catalanos10

23:32 | 19-01-2015

Λέτε στο μέλλον να μαλώνουν οι οντεργκαρντιακοι με τους χαλιλοβιτσιακους;; Γουστάρω!!!

12

Ψήφισαν... «Αγιά Σοφιά»!

Η γνωστή συζήτηση που θέλετε όλοι να κάνετε.

Pagosmios80

23:39 | 19-01-2015

Από που και ως που ρε παιδιά να πληρώσει το Ελληνικό Δημόσιο και να δώσει €20.000.000 για να φτιάξει γήπεδο η Αεκ και η κάθε Αεκ...;;Με ποια λογική...;;

19

VOODOO 13

00:41 | 20-01-2015

ΠΟΣΕΣ φορές πρέπει να σας πούνε ότι τα 20.000.000 είναι μέρος ενός ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΥ του ΕΣΠΑ, που προορίζεται ΜΟΝΟ για ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ. Τα συγκεκριμένο ποσό ΔΕΝ, επαναλαμβάνω για να το καταλάβει και ο τελευταίος ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ είναι λεφτά που θα μπορούσαν να δοθούν για να καλύψουν άλλες ανάγκες π.χ. για σχολεία, νοσοκομεία, ή ευπαθείς ομάδες συμπατριωτών μας, ΟΥΤΕ είναι χρήματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Είναι λεφτά της Ευρωπαϊκής ένωσης που θα δοθούν μέσω των περιφερειών για ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ !
Τα χρηματοδοτικά προγράμματα ΕΣΠΑ κατευθύνουν μέσω των περιφερειών Κοινοτικών κονδύλια και σε άλλους τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, η κτηνοτροφία, ο αγροτικός τομέας, ο εκσυγχρονισμός, κλπ

ΝΑΙ στο ΓΗΠΕΔΟ της ΑΕΚ !

9

Μαρκαριάν, ο εκλεκτός του Καραγκούνη!

Τα σχόλια σας επικεντρώθηκαν κυρίως στην ηλικία του προπονητή που ακούγεται το όνομα του για την εθνική ομάδα.

Λάμπρος Καρακώστας

23:42 | 19-01-2015

αυτό το ότι κράζετε επειδή είναι 71 δεν το καταλαβαίνω; για προπονητή τον θέλουν,όχι για χαφ

23

ΝαΤαΛεμεΟλα

23:08 | 19-01-2015

θα έφερνε τον Πουσκας άλλα έχει πάει φαντάρος

13

Φίγκο: «Στις μέρες μου υπήρχαν καλύτεροι από τους Μέσι, Ρονάλντο»

Ο Φίγκο δήλωσε ότι στις μέρες του υπήρχαν καλύτεροι από του Ρονάλντο και Μέσι. Αυτό «σηκώνει» συζήτηση.

Johnny -7-

23:07 | 19-01-2015

Zidane,Ronaldo,Ronaldinho,Nedved,Del Piero,Kaka,Henry,Rivaldo,Raul δεν λέω ότι όλοι αυτοί είναι καλύτεροι από Messi-Cristiano αλλά όταν έχει παίξει με όλους αυτούς σαν συμπαίκτης ή αντίπαλος,ε εντάξει του δίνεις και ένα ελαφρυντικό,τρελό δεν τον λες...

10

Liverpoodlian7

22:33 | 19-01-2015

Ο Figo ήταν σε στη γενιά με Zidane,Henry,Ronaldo(φαινόμενο),Rivaldo,Totti,Del Piero, Nedved, Shevchenko, Gerrard, Lampard, Beckham, V.Nistelrooy, Giggs, Seedorf,Kaka,Owen,Zanneti,Davids,Crespo, Makelele,Vieira,Mendieta,Raul,Effenberg δεν βάζω φυσικά τους αμυντικούς που τότε ήταν πολύ καλύτεροι από τους σημερινούς και σίγουρα ξεχνάω ένα σωρό άλλους, να του πεις ότι έχει άδικο?

22

Πούλησε το λεωφορείο της η Μίλαν!

Πούλησε το λεωφορείο η Μίλαν για να μαζέψει τα έξοδα της, και ένας φίλος μας έδωσε και κάποιες ακόμα ιδέες.

Dinklage

08:19 | 20-01-2015

Πολύ καλή ιδέα. Από κάπου πρέπει να εξοικονομούμε χρήματα. Όπως λένε άλλωστε φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι .Θα προτείνω και εγώ κάποιες ιδέες , αν ακούει ο Adriano Galliani του φόρουμ θα μπορούσε να τις μεταβιβάσει στον Σιλβιο.

Οι παίκτες θα μπορούσαν να πηγαίνουν στους αγώνες με τα ποδήλατα τους. Έτσι και θα γυμνάζονται και δεν θα ξοδεύουν βενζίνη.

Επίσης από δω και πέρα οι παίκτες θα έχουν μόνο μια φανέλα. Αλλαξιές κομμένες. Θα την προσέχουν σαν τα μάτια τους και θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τον καθαρισμό και το σιδέρωμα της. Πιστεύω από τα 2 παραπάνω μπορούμε να εξοικονομήσουμε άνετα άλλες 150.000 τον χρόνο. Δεν είναι πολύ πιο έξυπνος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων από το να κάνεις μια ανούσια μεταγραφή με μέλλον που θα σου φέρει τα χρήματα σου πίσω ,διπλά ή τρίδιπλα;

10

Γιάννης: «Ο Καρμέλο μου έλεγε πως δεν μπορώ να παίξω»

Ο Καρμέλο Άντονι πλήγωσε περισσότερο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην rookie σεζόν του. Που πας ρε Καρμέλο στο δικό μας το παιδί;

entexnos

15:06 | 20-01-2015

Την είδε ντίβα ο Μέλο, κάτσε τώρα στους φετινούς Νικς και ρούφα το αυγό σου αγορίνα μου.

19

Οι άριστοι και οι άχρηστοι

Ο Νίκος Παπαδογιάννης προσπαθεί να ξεδιαλέξει τους αρίστους του αθλητισμού μέσα από τον κυκεώνα των κομματικών ψηφοδελτίων και εμείς ξεχωρίζουμε την ορθή και λογική σας σκέψη.

Αταραξίας7

16:29 | 20-01-2015

Συμφωνώ με την κεντρική ιδέα. Θα ήθελα να μπορώ να ψηφίζω αξιόλογα άτομα από όλο το φάσμα του εκλογικού τόξου. Ίσως με διπλές κάλπες, μία για κόμμα και μία για σταυροδοσία για άτομα. Ώστε ανάλογα με την επιρροή του κόμματος να εκλέγονται αυτοί που έχουν σε κάθε κόμμα την ευρύτερη αποδοχή, και όχι την κομματική γραμμή. Με τον κίνδυνο να επιλέγονται οι πιο ουδέτεροι και άχρωμοι, διότι δεν ενοχλούν κανένα. Ή ακόμα χειρότερα, ενσυνείδητα οι αντίπαλοι να σταυροδοτούν τους καραγκιόζηδες των άλλων κομμάτων για να τα χαντακώσουν. Και για αυτό είμαστε ικανοί. Μία άλλη ιδέα είναι να φτιαχτούν 200-250 μονοεδρικές όπου θα ψηφίζουμε τον τοπικό βουλευτή και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν τον ξέρουμε (1 ανά 40-50 χιλ περίπου), και οι 50-100 με απλή αναλογική στην επικράτεια με διακομματική σταυροδοσία. Έτσι ίσως ξεφεύγαμε από τα μεγάλα κόστη των εκστρατειών, θα μπορούσαν να μπουν άξιοι άνθρωποι χωρίς κομματική σφραγίδα, θα ανακατεύαμε λίγο την κατάσταση για να αλλάξει λίγο το κολλάει.

3

Coatimundi

14:20 | 20-01-2015

Πάντα υπήρχαν πολιτικοί που εκτιμούσαμε σε κόμματα που δεν ψηφίζαμε. Το κακό έχει μάλλον παραγίνει με το πόσοι μη άξιοι της εκτίμησής μας κυκλοφορούν εκεί έξω. Οι συγκεκριμένες εκλογές είναι από τις λιγότερο προσωποκεντρικές νομίζω. Το πόσοι θα είναι οι βουλευτές του κάθε κόμματος υπερισχύει συντριπτικά του ποιοι θα είναι αυτοί. Και μια προτροπή προς όλους μας... Να πάμε να ψηφίσουμε! Ό,τι βγει να είναι αυτό που αντιπροσωπεύει τον λαό στο σύνολο και όχι εκείνους που έκαναν την διαδρομή μέχρι το εκλογικό κέντρο.

Ιρίνα Σάικ: Βρήκε στον Ροκ αγκαλιά, μετά τον Ρονάλντο

Χωρισμός για Ρονάλντο και Σάικ, νέος έρωτας στο προσκήνιο με τον Ροκ.

sta3metra

15:17 | 20-01-2015

ΟΧΙ ΡΕ Γ@Μ@Τ@!!! Πότε πρόλαβε;;; Και μόλις άρχισα να ελπίζω! Μόλις πήρα ένα kymco 50cc παπί για να τη δελεάσω! Φτου...να πάρει ευχή

12

monkey D. luffy7727

12:31 | 20-01-2015

Όταν η "αγάπη" και ο "έρωτας" μετριούνται με το ποσά μηδενικά έχει ο τραπεζικός λογαριασμός του εκάστοτε αγαπητικού.....με λυπεί βαθιά η κατάντια του κόσμου....άλλα έτσι ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων....μόνο που τώρα έχει παραγίνει....τα όμορφα τίποτα..γίνονται όμορφα κάτι....αν δεν ήταν ο Κριστιάνο μόνο οποίος έβλεπε fashion tv θα την ήξερε αυτή τη παλλακίδα....άντε και σε καλή μεριά Ειρηνάκι....

45

Voldemort7

11:41 | 20-01-2015

Άντε τώρα να πάει να πουλήσει ο Ρονάλντο τσαμπουκά στον Ντουειν Τζονσον επειδή του έφαγε την γκόμενα.

36

realezos

11:02 | 20-01-2015

Δεν τον θέλει γυμνασμένο τον άντρα η Ιρινα.....!!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχααχα!!!

26

Πετρόπουλος: «Ο ΟΦΗ θα... έσκαγε, καλύτερα να πέσει»

Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης δεν φαίνεται και πολύ γουρλής... Τα σχόλια δικά σας...

BIG-saras

10:54 | 21-01-2015

Πέτρο.. βρες μια ομάδα επιτελούς που δεν θα πέσει! έχεις τρία στα τρία από τότε που έφυγες από ΠΑΟ...(ΑΕΚ, Απόλλων, ΟΦΗ)

23

ΜΟΝΟ ΟΦΗ

12:00 | 21-01-2015

Αμα πεσει και ο Πανιωνιος πρεπει να του απαγορεψουν να παιζει μπαλα αυτου του ανθρωπου

23


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών
Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών