Ολυμπιακοί Αγώνες με... break dancing, σκουός και σημαιο-ποδόσφαιρο

Newsroom
Ολυμπιακοί Αγώνες με... break dancing, σκουός και σημαιο-ποδόσφαιρο

bet365

Μηχανοκίνητος αθλητισμός, λακρός, καράτε, κικμπόξινγκ και… σημαιοποδόσφαιρο στη λίστα των αθλημάτων που θα παρουσιαστούν στη ΔΟΕ για να μπουν δοκιμαστικά το 2028 στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο συνέδριο που θα γίνει στην Ινδία το 2023, η ΔΟΕ θα αποφασίσει ποια αθλήματα θα μπουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 (Λος Αντζελες) ως αθλήματα επίδειξης.

Συνολικά εννέα ομοσπονδίες έλαβαν πρόσκληση να κάνουν παρουσίαση των αθλημάτων τους, με μερικά από αυτά είτε να έχουν υπάρξει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στο παρελθόν (καράτε, μπέιζμπολ, σόφτμπολ), είτε να έχουν ιδιαίτερη δημοφιλία σε ορισμένες χώρες.

Εκτός από το καράτε, το μπέιζμπολ και το σόφτμπολ, στη λίστα είναι το… σημαιο-ποδόσφαιρο (παραλλαγή του NFL), το Break-dancing, το λακρός, το κικμποξινγκ, το σκουός, καθώς και κάποιο από τα μηχανοκίνητα, καθώς πήρε πρόσκληση και η FIA.

Από αυτά θα επιλεγούν το πολύ τρία στο συνέδριο που θα γίνει στην Βομβάη, με το κρίκετ και το μπέιζμπολ με το σόφτμπολ να δείχνουν πως έχουν προτεραιότητα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα