Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την bwin Running Team που θα τρέξει και στο φετινό Ioannina Lake Run

Newsroom
H ομάδα της bwin μέσω της μεγάλης διοργάνωσης των Ιωαννίνων θα αφήσει για ακόμα μια φορά το στίγμα της στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Η καρδιά του running θα «χτυπά» σε λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, καθώς έρχεται το Ioannina Lake Run, μεγαλύτερο περιφερειακό δρομικό event της χώρας, που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια και συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του.

Ο περίφημος Γύρος της Λίμνης Παμβώτιδας θα πραγματοποιηθεί για 16η σερί χρονιά, το διάστημα 16-18 Σεπτεμβρίου, κι είναι ένας αγώνας για όλους, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την πανέμορφη, ειδυλλιακή διαδρομή. Το βασικό αγωνιστικό event είναι τα 30χλμ, αλλά υπάρχουν κι οι αγώνες των 10χλμ και 5χλμ, όπως και το Family Run, ο πρωτότυπος αγώνας «Μαμά - Καρότσι», ο Παραλίμνιος Δρόμος για ΑμεΑ και οι αγώνες για μαθητές Δημοτικών σχολείων.

Στο Ioannina Lake Run όλοι έχουν θέση και οι ιθύνοντες της διοργάνωσης περιμένουν όλο τον κόσμο, για να γίνουν μια παρέα, που έχει στόχο την ευγενή άμιλλα, τη διασκέδαση, την άθληση και την κοινωνικοποίηση. Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια πολιτιστική γιορτή για όλη την πόλη, που θα πλημμυρίσει από αθλητές και θεατές.

Εκεί θα είναι και η bwin, ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά brands παγκοσμίως, που δραστηριοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές και αποτελεί κορυφαίο διαδικτυακό προορισμό αθλητικής διασκέδασης και στην Ελλάδα, με την bwin running team. Πιστή στη φιλοσοφία της να «αγκαλιάζει» κάθε μεγάλη αθλητική εγχώρια διοργάνωση, στηρίζει το Ioannina Lake Run ως επίσημος χορηγός για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Έτσι, η χειμερινή σεζόν για την bwin running team αρχίζει, όπως πάντα, από τα Ιωάννινα και θα αγωνιστεί στα 5χλμ του Σαββάτου, με την ανυπομονησία των συμμετεχόντων να είναι έντονη για το πρώτο event της χρονιάς!

Η δημιουργία της bwin running team ήταν μια στρατηγική απόφαση για τη bwin, που το 2018 δημιούργησε την ομάδα, στο πλαίσιο της υποστήριξης 7 αθλητικών δρομικών events σε όλη την Ελλάδα. Με κίνητρο την αγάπη της για τον αθλητισμό και αναγνωρίζοντας την ανάγκη βελτίωσης του τρόπου ζωής των ανθρώπων, η συμβολή της, όχι μόνο στο Ioannina Lake Run, αλλά σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση της χώρας πλέον, είναι καταλυτική.

Στόχος της κάθε φορά είναι να αυξήσει τη συμμετοχή ολοένα και περισσότερων ανθρώπων σε δρομικά γεγονότα - κυρίως αυτών που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό - δείχνοντάς τους το δρόμο για το πως μπορείς να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Η πορεία της bwin running team έχει κάθε χρόνο διάφορους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα (Ιωάννινα, Σπέτσες, Θεσσαλονίκη) και σκοπεύει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, μιας και θα αγωνιστεί και σε άλλες πόλεις.

Η ανάπτυξη της bwin running team είναι εκπληκτική και ταχύτατη, καθώς αθλητές από όλη την Ελλάδα είχαν τη διάθεση να συμμετέχουν και να μοιράζονται την αίσθηση του να γίνεσαι κομμάτι μίας μεγάλης ομάδας, στην οποία κυριαρχεί το πάθος, η ομαδικότητα, το ενθουσιώδες κλίμα και η φιλική ατμόσφαιρα.

Μάλιστα, κάθε μέλος της, σε οποιαδήποτε πόλη, αγωνίζεται με το ίδιο πάθος, την ίδια ένταση και όρεξη για συμμετοχή και φυσικά μοιράζεται την ίδια αγάπη για άθληση. Η bwin running team έχει το δικό της μοναδικό μπλουζάκι και motto, το οποίο ενισχύει το ομαδικό κλίμα και δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς μεταξύ της ομάδας.

Αν θες κι εσύ να γίνεις μέλος της bwin running team, για να συμμετέχεις σε events σε όλη την Ελλάδα, είτε με παρέα, είτε μόνος/η, για να βρίσκεις μια ευκαιρία για άθληση, τότε μπορείς να κάνεις ένα κλικ ΕΔΩ.

Και καλές διαδρομές!