Μία... Κούπα (libre) στην καρδιά της Αθήνας!

Νίκος Τσιώκος
Το «Κούπα libre» είναι ένα Νεανικό Καφενείο για όλους στην πιο ωραία γειτονιά της Αθήνας, το Θησείο, και με ωραίο φαγητό, κρασί και ό,τι άλλο... τραβάει η όρεξή σας! Μπορεί στο τέλος να... σηκώσει και κούπα (ποιος ξέρει;)!

Το Θησείο είναι γνωστό για τα γραφικά δρομάκια και τις πάμπολλες καφετέριες-μπαρ, που κανείς μπορεί να τις συνδυάσει και με φαγητό. Σ' ένα από αυτά, λοιπόν, θα βρείτε και το «Κούπα libre». Πρόκειται για ένα Νεανικό Καφενείο, το οποίο... προσφέρεται για όλους στην πιο ωραία γειτονιά της Αθήνας!!!

Το νέο στέκι σας υποδέχεται σ' έναν χώρο στην οδό Ηρακλειδών 19 (λίγο πιο κάτω από τα καφέ-μπαρ, όπου όλοι έχουμε πιει έναν καφέ ή ένα ποτό), όπου η άποψη και το γούστο στα χρώματα και στη διακόσμηση κυριαρχεί. Στο μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας του κατάφερε να γίνει μια αγαπημένη γωνιά πολλών.

Συνδυάζει ένα μοντέρνο καφενείο τις πρωινές ώρες που μπορείς να απολαύσεις το καφέ σου, ενώ το βράδυ το σκηνικό μετατρέπεται σ'ένα νεανικό καφενείο με κρασιά, ποτά και πολλά είδους εδέσματα. Τα φρέσκα υλικά που απαρτίζουν τα εδέσματα και τα γλυκά του είναι προσεγμένα μέχρι και την τελευταία τους λεπτομέρεια ικανοποιώντας κάθε γούστο!

Βέβαια, όλα αυτά συνδυάζονται με τις πιο προσιτές τιμές (που είναι και το βασικό άλλοτε). Ωραίο φαγητό, ωραίο κρασί, ωραίο οινόμελο, ωραίο ρακόμελο, ωραίος χώρος, ωραία τοποθεσία και ωραίο προσωπικό. Όλα τα παραπάνω είναι ένας καλός λόγος για να περάσετε ένα ευχάριστο πρωινό, μεσημεριανό, απόγευμα ή βράδυ.

Όσο για την ονομασία, προέρχεται από το γνωστό ποτό cuba libre και στον ιδιοκτήτη αρέσουν τα λογοπαίγνια, οπότε έγινε με την κούπα του καφέ ή την «κούπα» του ποτού! Κούπα libre λοιπόν... The best place to be!

Κούπα libre

Ηρακλειδών 19

Θησείο

Facebook: Κούπα libre

Instagram: Κούπα Libre (@koupa_libre)