Βάφτισε το παιδί σου με δώρο το αυτοκίνητο!

Νίκος Τσιώκος
Έχεις... τρέλα με τα αυτοκίνητα και θες μία ξεχωριστή και πρωτότυπη βάφτιση για το παιδί σου; Μπορείς να την έχεις και μάλιστα κάνοντας δώρο στον γιο σου ή στην κόρη σου το αυτοκίνητο!

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που θα ήθελαν μία ξεχωριστή και πρωτότυπη βάφτιση για το παιδί τους. Επίσης, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν μία... λόξα με τα αυτοκίνητα και θα μπορούσαν να τη συνδυάσουν με αυτούς που ανήκουν στην προαναφερθείσα κατηγορία. Πώς γίνεται αυτό; Η λύση έρχεται μεσω του «project βάφτιση» της ιστοσελίδας cars4kids.gr.

Συγκεκριμένα, διατίθενται παιδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τα παιδιά μαζί βέβαια με ό,τι χρειάζεται για μία βάφτιση (μπουκάλι για το λάδι, ρούχα κλπ). Μάλιστα, δίνεται και η δυνατότητα τα παιδιά να πηγαίνουν στην εκκλησία με δικό τους... σωφέρ, όπως γίνεται στους γάμους δηλαδή!

Κάτι που επιτυγχάνεται με το Remote Control, το οποίο διαθέτουν όλα τα παιδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ώστε οι γονείς ή οι νονοί να μεταφέρουν τα παιδιά στην εκκλησία και να τα παίρνουν από εκεί μετά την τέλεση του γεγονότος.

Που σημαίνει ότι όχι μόνο θα βαφτιστεί με έναν πρωτότυπο τρόπο, αλλά στην τελική θα φύγει και... κύριος ή κυρία (αναλόγως το φύλο)! Ωστόσο, το καλύτερο είναι άλλο! Ότι συνάμα με όλα αυτά το παιδί θα πάρει κι ένα διαχρονικό δώρο, αφού το παιδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι για ηλικίες μέχρι 7-8 χρονών.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μία γεύση του πώς θα ήταν μία βάφτιση με παιδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σε πρώτη φάση με μία Ferrari και σε δεύτερη με μία Lamborghini Aventador!