Με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι, διάφανο &...sexy μπικίνι (pics)

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Παραλίες από εδώ... μπικίνι από κει! Το Gazzetta Weekend Zournal δεν θέλει να σας κουράζει κι έτσι συγκέντρωσε σ' ένα κείμενο ό,τι κυκλοφόρησε στις αμμουδιές τη βδομάδα που έφυγε!

Η αλήθεια είναι ότι διανύουμε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, αλλά αυτή η περίοδος είναι κι η καλύτερη! Οι δρόμοι της Αθήνας πιο ερειμωμένοι από ποτέ και τα νησιά κι οι παραλίες έχουν βουλιάξει!

Το Gazzetta Weekend Zournal είναι εδώ στην καθιερωμένη περιπολία του και σας παρουσίαζει όλες τις καυτές παρουσίες που παρέλεσαν από τις ελληνικές παραλίες κι όχι μόνο.

Τραγουδάκι, καλή διάθεση, χαμόγελα και ξεκινάμε!

Ας αρχίσουμε με την είδηση που περιμέναμε όλο το καλοκαίρι! Με σορτσάκι την είδαμε, ανανεωμένη στο μπάτσελορ της αδελφής της την είδαμε, με playsuit την είδαμε, με μαγιό; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη βλέπουμε! Κύριοι και Κυρίες η.... Δήμητρα Ματσούκα!

Όλα καλά; Χαίρομαι! Ας συνεχίσουμε τότε. Το instagram της μπορείς να το χαζεύεις με τις ώρες, όπως και το σώμα της! Η Αθηνά Οικονομάκου φροντίζει να μας ενημερώνει για τις βουτιές της και μαζί της... δροσιζόμαστε κι εμείς (όχι, όχι δεν ζηλεύουμε)!

Η Λάουρα Νάργες είχε τα γενέθλιά της κι αφού έσβησε την τούρτα της μέσα στην πισίνα... μας έστειλε ένα μεγάλο φιλί!

Βάλτε λίγο χυμό, κάντε μία βουτιά αν βρίσκεστε κοντά στην θάλασσα για να συνεχίσουμε! Η Έλλη Παπαγγέλη πέρασε στιγμές χαλάρωσης στη Ρόδο κι οι υπόλοιποι έπαθαν ένα... δύο εγκεφαλίκα! Enjoy που λένε και στο χωριό μου!

Ας προχωρήσουμε στη... μάχη του κροκόδειλου. Κατερίνα Στικούδη ή Δούκισσα Νομικού;

Στα διεθνή νέα έχουμε μία δυσάρεστη είδηση και μία ευχάριστη! Ας περάσουμε πρώτα στα καλά νέα! Η Κριστίνα Αγκιλέρα ξέχασε να φορέσει το σουτιέν της, αλλά θυμήθηκε να βγάλει μία φωτογραφία! Να δείτε...

Στα δυσάρεστα τώρα... η Ιρίνα Σάικ πήγε για μπανάκι. Ναι, αυτό ακούγεται όαση, μόνο που δεν ήταν μόνη της! Είχε και τον Μπράντλεϊ Κούπερ μαζί της.

Eδώ... βλέπεται τη Ριάνα ν' απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα!