Ολυμπιακός: Τα πέντε κλειδιά του για τον τελικό! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί λόγω των συνθηκών με μία πειραματική ενδεκάδα στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και το G-Weekend στέκεται σε πέντε σημεία - κλειδιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λόγω της απόφασης να παίξουν οι φιναλίστ με τα περσινά ρόστερ στον τελικό του Κυπέλλου και φυσικά ελέω των κομβικών αποχωρήσεων με Τσιμίκα, Ομάρ και Γκιγιέρμε θα πάει σε ένα σχήμα ειδικών συνθηκών στον Ολυμπιακό. Ας δούμε όμως τα πέντε σημεία - κλειδιά:

Γκολκίπερ: Ο Αλέν προσπαθούσε να ξεπεράσει το πρόβλημά του αλλά ανεξάρτητα από αυτήν την εξέλιξη ο κορυφαίος κίπερ από τους διαθέσιμους του ρόστερ της περασμένης σεζόν είναι ο νεαρός Τζολάκης. Στο Περιστέρι ο πιτσιρικάς έδειξε σε καλή κατάσταση αλλά δεν έχει ούτε την εμπειρία ούτε τις απαιτούμενες αγωνιστικές παραστάσεις.

Άκρα άμυνας: Εφόσον ο Πορτογάλος επιμείνει με Μπρούνο δεξιά και Τοροσίδη αριστερά τα μπακ του Ολυμπιακού δεν θα είναι όπως τα είχαμε στο μυαλό μας με Τσιμίκα και Ομάρ. Ο Μπρούνο είχε καλά στοιχεία στο Περιστέρι, όμως ένας τελικός είναι ένας διαφορετικός αγώνα. Τα δύο αυτά άκρα και το πως θα λειτουργήσουν αμυντικά και επιθετικά θα είναι εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο.

Ο Καμαρά και το κέντρο: Ο Μαντί Καμαρά θα αναλάβει τον ρόλο του αντί-Γκιγιέρμε μετά την μεταγραφή του ηγετικού Βραζιλιάνου χαφ στην Αλ Σαντ. Μαζί με τον Μπουχαλάκη θα συνθέσουν το δίδυμο του κέντρου. Ο Αφρικανός είναι ένας παίκτης που στην καλή του μέρα μπορεί να καθορίσει έναν αγώνα.

Ο Βαλμπουενά: Ο Γάλλος είναι ο απόλυτος ηγέτης του Ολυμπιακού. Μία μεγάλη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου με τρομερά χτυπήματα φάουλ και κόρνερ και μεγάλα δημιουργικά χαρίσματα.

Το εύκολο γκολ από τους επιθετικούς: Το τελευταίο διάστημα ο Χασάν δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τον Ελ Αραμπί. Ο Ολυμπιακός σε έναν τέτοιο τελικό το θέλει το εύκολο γκολ από τους στράικερ του, όποιος εκ των δύο και να είναι...

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Loading...